2777
2789
عنوان

لمس یک توده در سمت چپ شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 37423 بازدید | 101 پست
درد های شکمیشون چه جوری بود؟ تو نقطه خاصی بود یا کل شکم درد میگرفت؟🥺  ازمایش التهابی es ...

خواهش میکنم عزیزم 

دردش دور نافش بود وبیشتر سمت راست درد داشت من شوهرم به آزمایش نکشید چون اورژانسی شدوسریع عمل شد حین عمل متوجه توده شدن بعد توده رفت آزمایش گفتن سرطان اصلا به آزمایش و سونو و نمونه برداري نرسید چون دیر متوجه شد توده روده را سوراخ کرده بود و انسداد کامل زده بود 

اینم بگم‌شوهرم یبوست و صدای شکم هم شدید داشت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ازمن فقط یکم متورمه وتو نوربیشترورمش پیداست  یمدت خیلی ترسیده بودم ولی دیگه ولش کردم دیدم اگه ...

سلام عزیزم .حتما یه اسکن بده ضرر ندارد من دوساله شکمم متورم هست دکترای گوارش با آندو کولون گفتن چیزی نیست مال اعصابه و دارو اعصاب بدن و.....حالا که ام آر آی دادم دیدن توی شکمم توده هست به بزرگی ۴۰ سانت و عمق سی سانت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم .حتما یه اسکن بده ضرر ندارد من دوساله شکمم متورم هست دکترای گوارش با آندو کولون گفتن چیزی ...

سلام گلم

توده شما خدای نکرده بدخیمه؟ چه علائم دیگ ای داشتین؟

لنشالله که زودتر خوب بشید

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
چیشد گلم جواب گرفتی؟ انشالله ک خوش خیمه

سلام شما چیشد من کنار نافم سمت چپ برجسته تر از سمت راسته خیلی میترسم قبلا ک دکتر رفتم گفتن سندروم روده تحریک پذیر دارم اما این برجستگی رو جدیدا حس کردم فشارم دادم دردی ندارن اصلا

سلام شما چیشد من کنار نافم سمت چپ برجسته تر از سمت راسته خیلی میترسم قبلا ک دکتر رفتم گفتن سندروم رو ...

سللم عزیزم من دیگه بهش توجهی نکردم 

برای من همون قسمت طحال بود زیر دنده م ولی خداروشکر چیزی خاصی نبود من زیادی حساس شده بودم.

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
ازمن فقط یکم متورمه وتو نوربیشترورمش پیداست یمدت خیلی ترسیده بودم ولی دیگه ولش کردم دیدم اگه چیزی بو ...

عزیزم حتما به دکتر مراجعه کن و پیگیری کن  ایشالا که چیزی نیست حتما ام آر آی یا اسکن از شکم و لگن بگیرید . هر چیزی باشه رو نشون میده

چیشد گلم جواب گرفتی؟انشالله ک خوش خیمه

سلام دوستان جواب پاتولوژیم اومد توده نسبتا بد خیم بود سه هفته پیش جراحی شدم و توده دوازده کیلویی !!!از شکمم خارج کردن همراه یه کلیه و طحال و صفرا ....حالا منتظرم ببینم درمانم ادامه داره با شیمی درمانی یا دیگه تموم شده با جراحی

سلام دوستان جواب پاتولوژیم اومد توده نسبتا بد خیم بود سه هفته پیش جراحی شدم و توده دوازده کیلویی !!! ...

سلام عزیزم خوبی 

انشالا که خوب شده باشی 

عزیزم من مادرم یه روز درحال ورزش بود که یهو سمت چپ شکمش بشدت درد گرف و این درد تموم نمیشد رفت دکتر مسکن اینا دادن گفتن سنگ کلیس برو سونوگرافی رفت سونوگرافی گفتن یک توده عضلانی ۱۲ سانتی در جدار شکم و گفتن برو ام ار ای 

امروز یهو نگاه کردیم دیدیم همون قسمت کبود شده قرمز با درد بسیار شدید 

شمام از این علائم داشتید