2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوالمو بااجازه اینجا میپرسم شما هرموقع تونستین جواب بدین ممنون میشم

میخواستم بدونم شهریه یک ترم دانشگاه ازاد در رشته پزشکی چنده؟ یعنی شما الان ترمی چند میدید؟ و اینکه حدوووووودااااا هر ترم چقدر اضافه میشه به شهریه ؟

ترمای اخر حدودا بنظر شما شهریه چقدره؟

عزیزم شما کار مشاوره یا تدریس هم انجام میدین در موسسه یا جایی؟

ممنون میشم اگر به سوالاتم پاسخ بدین

من سوالمو بااجازه اینجا میپرسم شما هرموقع تونستین جواب بدین ممنون میشم میخواستم بدونم شهریه یک ترم ...

سلام عزیزم🌱

قبل از ما شهریه ثابت ۸ ملیون بود برای ما شد ۱۳ میلیون😑شهریه متغیر هم برای ما الان ۲ ملیون هست که سر جمع میشه ۱۵ میلیون تا جایی که من میدونم تقریبا دوران علوم پایه و فیزیوپات یعنی ۷ ترم اول تقریبا همین مقدار میشه یعنی همین ۱۵ میلیون اما بعدش رو اطلاع ندارم ولی شاید بیشتر از ۳۰ میلیون بشه هر ترم.

کار مشاوره و تدریس  هم راستش میخوام شروع کنم اما نمیدونم باید از کجا شروع کنم و اینکه درسا حجمش خیلیه میترسم به درس هام درست نرسم😪

سوال دیگه ای بود در خدمتم💕

سلام عزیزم🌱 قبل از ما شهریه ثابت ۸ ملیون بود برای ما شد ۱۳ میلیون😑شهریه متغیر هم برای ما الان ۲ م ...

وای خدای من چقدر گررررون کردن شهریه ثابت رو 💔💔

شما پزشکی ازاد کجا میخوندین؟ رتبه تون چند شده بود؟ ببخشید دوباره میپرسم

بعد برای دارو سازی هم همینقدره؟ 

درس ها چندساعت در روز وقت شما رو میگیره 

چقدر تایم خالی در طول روز میتونین برای خودتون داشته باشین ( جهت اینکه یه حرفه ای یادبگیرین یا بیزنسی رو داشته باشین )

ببخشید سوال هام زیاد شد....

شما به صورت غیرحضوری تو این پیج های کنکوری و موسسه های انلاین نمیتونین به عنوان مشاور فعالیت داشته باشین؟ قبول نمیکنن ؟ فقط دولتی ها میتونن وارد این فیلد کاری مشاوره و تدریس بشن؟؟

سلام عزیزم🌱 قبل از ما شهریه ثابت ۸ ملیون بود برای ما شد ۱۳ میلیون😑شهریه متغیر هم برای ما الان ۲ م ...

عزیزم شما بخاطر این هزینه شهریه که اینقدر گرون شده پشیمون نیستین که با خودتون بگین یه سال میموندم و نزدیک دولتی میاوردم؟ یا راضی هستین از انتخابتون و مشکلی از لحاظ پرداخت هزینه ندارین ..؟

وای خدای من چقدر گررررون کردن شهریه ثابت رو 💔💔 شما پزشکی ازاد کجا میخوندین؟ رتبه تون چند شده بود؟ ...

من نجف اباد میخونم رتبه ام تقریبا ۳۰۰۰ شده بود برای دارو هم اطلاع ندارم ولی میدونم تعداد دانشگاه های کم تری به نسبت پزشکی این رشته رو دارن دندون هم هزینه اش بیشتره

درس های پزشکی خیلی سنگینه ولی در عین حال هم شیرینه 

الان که ما ترم های اولیم میگن تازه اول راهین و بعدا سخت تر میشن😂 ولی خب الان هم سخته البته برای کسی که از پس کنکور بر میاد دیگه زیاد سخت نیست ولی خب میگن آخراش بد تر از کنکوره

مشاوره و تدریس ربطی به دانشگاه نداره من میشناسم کسی که پرستاری میخونه اما داره تدریس میکنه رشته مهمه بیشتر نه دانشگاه

عزیزم شما بخاطر این هزینه شهریه که اینقدر گرون شده پشیمون نیستین که با خودتون بگین یه سال میموندم و ...

پرداخت هزینه که سخت هست برام اما اصلا توان خوندن ی سال دیگه رو نداشتمممم

خیلی سخته پشت کنکور موندن 

من نجف اباد میخونم رتبه ام تقریبا ۳۰۰۰ شده بود برای دارو هم اطلاع ندارم ولی میدونم تعداد دانشگاه های ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییتون خیلی لطف کردین

خوش بدرخشین و همیشه شاد و موفق😍😍😍