2777
2789

من و شوهرم امروز برای اول ماه روزه گرفتیم 

نیم ساعت به اذان بهش زنگ زدم داشت از حال میرفت گفت از ۹ صبح رو پام و امروز خیلی سرم شلوغ بود ،میگفت از ضعف بدنم داره میلرزه؛ بعد گفت کاش برام غذا می دادی برا افطار؛حالا من براش غذا گذاشته بودم تو یخچال که ببره ولی متوجه نشده بوده و نبرده بوده؛ گفتم به کارمندتون بگو بده یه چیزی برات بگیره گفت جایی باز نیست الان اطرافمون  از طرفی هم گفت شب ۹و نیم میاد

خیلی ناراحتش شدم

همون موقع یه صلوات به نیت شهید سیاهکالی خوندم و گفتم موقع اذان به نیتش دعای فرج میخونم فقط به افطاری برای شوهرم جور کنه

الان زنگ زد شوهرم😥

گفت نگران من نباش افطار از همه جا برام رسید 

شریکش یه نون داده گفته این از حرم امام حسین علیه السلام هست و کسی براش آورده 

همسایشون اومده گفته من ناهار میخوام بخورم دنبال شریک میگردم هم زرشک پلو با مرغ بوده هم ساندویچ با هم خوردن

بعد هم داداش اومده با یه ظرف خورشت کرفس گفته بیا داغ کنیم باهم بخوریم در حالی که اصلا خبر نداشته روزه است و افطار نداره😭😭😭😭😭

احیاءُُ عند ربم یرزقون یعنی همین

شما ها هم بیاید تعریف کنید اگر تجربه ای دارید.من کلی تجربه دارم از دستگیری شهدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشونم به من معرفی کنید شاید به خدا گفت که منم خیلی تنهام افسردم داغونم یه معجزه ای چیزی نشونمون بده

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....