2777
2789

خون به دل شدم از دست شون پسرم هفت سال شه دخترم یکسال و نیم باید به زور دعوا دو تا قاشق بخورن... بیاد ندارم پسرم بهم گفته باشه گشنمه و هر دو تا لاغر و رنگ و رو زرد مردنی! پودر چاقی بخرم براشون؟ یا چیکار کنم؟ 

خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکل رو دارم پسرم ۱۱سالشه اون ماشالله میخوره چون مدرسه میره تحرکش زیاده اما امان از این دخترام غذا میپزم عبن مرغ غذا رو زیرو رو میکنن .پیاز لب نمیزنن .لوبیا سبز اصلا .قیمه فقط ابش رو میخورن گوشت به هیچ عنوان کلافم کردن .انقدر ضعیف شدن و بی جون 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

داداش من ماشالله بهش فیل میخوره یا بچه جاریم خونه خودشون اندازه انسان بزرگ غذا میخوره میاد بالا غذای منم میخوره ولی هر دوتا لاغر مردنی هستن چاق هم نمیشن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍