2777
2789
عنوان

غربالگری اول

69 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من این هفته باید برم غربالگری ولی میخوام فقط سونو رو انجام بدم چون سه نفر از اطرافیانمون آزمایش که دادن آزمایششون مشکوک بود دوباره که آمینو سنتز رو انجام دادند هیچ مشکلی نداشتن فقط کای استرس کشیدن حالا کسی هست فقط سونو داده و بچش سالم بدنیا اومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکل برام پیش اومد 

گفتن آزمایشت مشکل داره و اینا

خدا میدونه چی کشیدیم

الانم پسرم شکر خدا به لطف حضرت محمد(ص) سالمه

همون سونو مهمه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

آخه ارزششون با همه 

همین مشکوک بودن فک کن خدای نکرده مشکل داشته باشه 

واقعا یه بچه مشکل دار میخوای ؟

یکی از آشناهامون تو آزمایش بهش گفتن مشکوکه آمینو یا سلفری بده اینم گوش نداده الان بچش مشکل داره 

🥰😍😍😉🙃
عزیزم آزمایش واجبه  چرا ندی! چون چند نفر مشکوک بودن!

بخدا منم هرکی دیدم گفتن مشکوکه رفته سلفری یا آمینوسنتز هیچی نبوده کیت های تشخیصشون خیلی خطا داره و هزینه سلفری و آمینو برای بعضیا واقعا زیاده

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
بخدا منم هرکی دیدم گفتن مشکوکه رفته سلفری یا آمینوسنتز هیچی نبوده کیت های تشخیصشون خیلی خطا داره و ه ...

خب آزمایشگاه خوب بری دیگه این مشکل پیش نمیاد

من هر دو غربالگری رو رفتم و هیچکدوم مشکلی نداشت

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭