2821
2789
عنوان

هیچکس به من نگفت

86 بازدید | 5 پست

مقدمه👇

شکایت از نوجوانیم را به چه کسی عرضه کنم ،چه کسی حاضر است این شکایت را از من بشنود ؟

خدای مهربان در قرآن و پیشوایان دین در کلمات نورانیشان همه آنچه را که زمینه پرواز انسان را فراهم کند کند گفته اند.

اما گاهی این گفته های نورانی ،به گوش من و شما نمیرسد .👂

مقصر کیست ؟! کاری نداریم ،اما این را باید دانست که نوجوانی همان دورانی است که قلب ،تشنه ی نور است و در تب و تاب آن میسوزد ،اگر نور نیامد و انتظار نوجوان بی پاسخ ماند،ظلمت قدم زنان وارد میشود ،چرا که خانه قلب از مهمان خالی نیست ،مهم این است که قلب 🤍،میزبان چه کسی خواهد شد؟🤔

قلبی که میتواند مهمان نورانی ترین انسان و کاملترین بنده خدا ، یعنی امام زمان عج باشد چرا میزبان شیطان و دوستانش باشد ؟

@donyayefershteha🦋

#نوجوانی

#امیدواری

#امام_زمان

#کتاب

نویسنده :حسن محمودی

نوجوانان در دورانی به سر میبرند که عاشق کمال و شیفته جمال هستند. اگر از کمالات آن انسان وارسته و جمال زیبایش برای آنها گفته شود بدون هیچ دزمگب ،دل به او میدهند که دلدار فقط اوست .

🦋🦋🦋

من از کسانی هستم که از نوجوانیشان شکایت دارند،چرا که به من نگفتند یا گفتند ،ولی به من نرسید یا رسید و با غفلت نخواستم توجه کنم که امام مهربانی ها نامش مهدی است؛ دوستدار انسان ها و شیفته ی جوانان است تا برای یاریش ، آستین همت را بالا زنند و قدم در راه خدمت او به سرعت و محکم بردارند و عمر خویش را صرف آن وجود عزیز -که امام زمان همه ماست -کنند.

اگر از نوجوانی با انسان کامل و الگوی شایسته ام آشنا میشدم ،حالا حال روز بهتری داشتم .

🦋🦋🦋

اما به من نرسید که میشود به او دل داد ،با او بود وبا یادش ایام را سپری کرد و شب و روز برایش دعا کرد و....

حالا میخواهم به نوجوانان عزیز این امید های آینده و یاوران مهدی عجل الله آنچه را که به هر دلیلی به من نرسید بگویم

دنبال مقصر نمیگردم و گناه را بر گردن کسی نمی اندازم اما هیچکس به من نگفت که .......

🦋🦋🦋

@donyayefershteha🦋

#نوجوانی

#رهبر_شهید

#ایران

#نبرد_اخر

#امام_زمان

هیچکس به من نگفت:

🦋🦋🦋

که غیبت شما، به معنای نبودن نیست ، بلکه به معنای ندیدن هم نیست ، چرا که تو روی فرش مجالس ما، قدم می گذاری ، در بین مائی ، مارا میبینی و میشناسی ، ماهم تورا میبینیم ولی نمیشناسیم .مگر نه این است که شما را تشبیه به یوسف که براداران را دید شناخت ، ولی برادران اورا با اینکه دیدند نشناختند .

🦋🦋🦋

مگر نه این است که در دعای ندبه میخوانیم ،ای غایبی که غایب از ما نیستی ؛

فدایت شوم ،ای دور از مایی که از ما دور نیستی .

🦋🦋🦋

مگر نه این است که وقتی می آیی ،خلایق انگشت به دهان می مانند که ما این آقا را نه یکبار ،بلکه بارها دیده ایم ،پس تو اینجایی در بین ما ، ولی غایبی ، یعنی ناشناخته ای ، نشناختن هم گناه ماست ، مشکل تو نیست ، تو برای من غایبی که نمیشناسمت .

ای کاش در نوجوانی به من گفته بودند که با شناخت تو، غیبت حداقل برای خودم ، تمام شدنی است.

ای کاش بودنت را با تمام وجودم حس میکردم .

🦋🦋🦋

@donyayefershteha🦋

#نوجوانی

#امام_زمان

#مرگ_بر_امریکا

فرشته شو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچکس من نگفت:

که دعای ما در فرج شما اثر دارد و آن را نزدیک میکند، نمیدانستم که شما دعا کردنمان را دوست داری و فرموده ای که خیلی برای فرج من دعا کنید .

به ما نرسید که راز فرج و ظهورت در دعای شب و روز ما نهفته است و تا دستان تک تک ما آسمانی نشود و چشمانمان از اشک ، بارانی نگردد تو نمی آیی.

اگر به من گفته بودند که به آیت بصیرت ، بهاءالدینی بزرگوار سفارش کرده ای که در قنوت نمازش « اللهم کن لولیک....» را زمزمه کند، ماهم از همان دوران نوجوانی ، قنوتمان را زیبا میخواندیم.

خیر دیر فهمیدم که بعداز هر نماز ، دعای مستجاب دارم که میتوانم با آن ، یک سنگ را از سر راه ظهورت بردارم .

ای کاش در نوجوانی میفهمیدم که چقدر دوست داری من لب به دعا بگشایم و آمدنت را زمزمه گر باشم تا سهمی هر

چند کوچک در شادی دیگران داشته باشم.

@donyayefershteha

#امام_زمان

#نوجوانی

#شناخت

فرشته شو

هیچ کس به من نگفت:

که رمز دیدار شما ،پاکی و دوری از گناه است...

به ما نگفتند که در دیدار علی بن مهزیار اهوازی که بیست سال به انتظار ایستاد تا

شمارا ملاقات کند به او فرمودی که علت دوری شما از ما ، چند گناهی بود که انجام می دادی .

و فرمودی که علت در پشت پرده بودن ما ، اعمال بد شما شیعیان است و اگر شما پیمان پاکی که با امامان خود بسته بودید را فراموش نمیکردید، پرده ها کنار می رفت.

کاش به ما گفته بودند که چشم پاک ، سزاوار سیمای پاک است نه چشمی که به هرکس و ناکس نگاهی انداخته و زلف پریشان دیگران را خیره شده، کجا این چشم میتواند خال مشکین صورت شمارا مشاهده کند؟!!

م

مگر اینکه با باران اشک ، آن آلودگی ها را شمشیر دهد و به کنترل در آورد چشمی را، که وظیفه اش کرنش است در هنگام روبرو شدن با نامحرم.

به ما نگفتند که سید بن طاووس و شیخ مفید و سید مهدی بحرالعلوم _ که به دیدارت نائل شدند _ اهل گناه نبودند ،

یعنی ما هم باید این چنین باشیم .

کاش می دانستم که هر گناه ، فاصله رو دورتر میکند و هر ترک گناهی ، قدمی است برای رسیدن به رضایت شما.

کاش می دانستم که باید مایه زینت شما باشم نه باعث شرمساری.

@donyayefershteha🦋

#نوجوانی

#امام_زمان

#شناخت

#کتابخوانی

نویسنده حسن محمودی