2777
2789

عادی زندگیتو کن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراقبت های روتین که زن باردار باید کنه و مصرف به موقع اسید فولیک

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزیزم خونه من دوبلکسه حمام و دستشویی بالاست هر روز باید چندین بار ۱۵ تا پله بالا پایین کنم...چیکار ک ...

واجب بود برو دیگ یواش یواش یه پله یه پله برو مابینش استراحت کن یهو همه رو نرو

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
واجب بود برو دیگ یواش یواش یه پله یه پله برو مابینش استراحت کن یهو همه رو نرو

باشه مرسی عزیزم...البته من هنوز مطمعن نیستم باردارم یانه😃تازه فقط چند روز که از موعدم گذشته و بی بی م هم بعد ده دقیقه مثبت شده

عزیزم خونه من دوبلکسه حمام و دستشویی بالاست هر روز باید چندین بار ۱۵ تا پله بالا پایین کنم...چیکار ک ...

ایکجوری اصلا برات خوب نیست 

معمولا خونه های دوبلکس پایین هم سرویس بهداشتی دارن 

اگه براتون مقدوره واقعا درست کنین و اینکه این همه پله بالا پایین رفتن خیلی بده 

اگه بالا بیشتر امکانات داری کلا بالا بمون

🥰😍😍😉🙃
باشه مرسی عزیزم...البته من هنوز مطمعن نیستم باردارم یانه😃تازه فقط چند روز که از موعدم گذشته و بی بی ...

الهی ک باردار باشی عزیزم

کلا تو بارداری باید یه رفتار نرمالی داشته باشی حساسیت بیجا لازم نیس مگراینکه از طرف دکتر منع داشته باشی یا یه شرایطی باشه ک استراحت مطلق شی

ایکجوری اصلا برات خوب نیست  معمولا خونه های دوبلکس پایین هم سرویس بهداشتی دارن  اگه برات ...

عزیزم من فعلا تازه بی بی چکم مثبت شده.....از همین الان ضرر داره؟اروم میرم خیلی...ن اصلا امکانش نیست درست کنیم چون جا نداریم

الهی ک باردار باشی عزیزم کلا تو بارداری باید یه رفتار نرمالی داشته باشی حساسیت بیجا لازم نیس مگراین ...

خونمون دوبلکس...الان خانما همش میگن پلع خیلی ضرر داره پس من چیکار کنم😩

عزیزم من فعلا تازه بی بی چکم مثبت شده.....از همین الان ضرر داره؟اروم میرم خیلی...ن اصلا امکانش نیست ...

اتفاقا سه ماهه اول بارداری خیلی بیشتر باید رعایت کنی من خودم دو بارداری اولم رد چون دیر فهمیدم رعایت نکردم پله زیار بالا پایین میرفتم زیاد سرپا بودم سقط شدن 

الان سومین بارداریمه از روز اول استراحت کردم اصلا پله نرفتم الان چهار ماهمه 

🥰😍😍😉🙃
خونمون دوبلکس...الان خانما همش میگن پلع خیلی ضرر داره پس من چیکار کنم😩

نگران نباش همون جوری ک گفتم یواش یواش برو بالا هیچی نمیشه