2777
2789
عنوان

بارداریم با ای وی افه.بهم‌میگن بچت‌گلدن بیبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 119 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔اخه میدونی اینقد ک تورویان عمل پانکچرشدم و بیهوشی و حال خرابی دیگ از هرچی‌عمله زده شدم کسی در ...

طبیعی خیلی خوبه وای اگ نمیشه اصرار نکن عزیزم 

زندگیتون رو فدای حرف مردم نکنید .بعضی مردم‌ کتاب رایگان نمی‌خوانند چون رایگان است .کتاب پولی نمی‌خوانند چون گران است  فقط حرف میزنن چون مفت است😏
طبیعی از سزارین ترسش بیشتره ساعت ها باید درد بکشی و استرس که بچه به دنیا بیاد بعدم بخیه بخوری سزارین ...

شایدم چون تجربه زایمان نداشتم اینقد جوگیرشدم😂😂😂😂😂

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
خداقسمت همه‌منتظرابکنه

انشاله همه دامنشون سبز بشه من دوتا سزارین داشتم اصلا چیز بد و عجیبی نیست نگران نباش 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
و منی ک مثل تو دارم میرم سرچ کنم گلدن بیبی چیست 😑😑🙄😑

من سرچ کردم دراصل یه نوع تشویق فرزند اوری ینی طبیعی نیس مثل آی وی اف

کسایی که بالای چهل سالن یا زیر۱۹ میگن گلدن بیب

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
😔😔😔اخه میدونی اینقد ک تورویان عمل پانکچرشدم و بیهوشی و حال خرابی دیگ از هرچی‌عمله زده شدم کسی در ...

من دو بار  بیهوش شدم پانکچر که بیهوشی سطحیه مشکلی نداره زیادی حساسی عزیزم من میخوام سزارین و انتخاب کنم با بیحسی اصلا هم ترس ندارم عوارضی هم نداره بیهوشی بخاطر انتوبه که میکنن لوله میزارن بعدش ممکنه عفونت گلو ادم اذیت بکنه من خودم خوشم نمیاد 

خوبی؟ چند وقت بود دنبالت بودم، به نظرت این وینک کی میخاد رشد کنه؟ من رو 40 خریدم الان 20 هست  ...

فعلا نگه دار ارزا اکثرا پایان سال میلادی رشد میکنن

وینکم همینطور خب باید تو قیمتای پایین ورود کنید یا اگه قیمت بالا خریدین قیمتای پایین میانگین کم کنید

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
کاش نمیگفتی من ترس عجیبی دارم  بعد دکتر گفت ای وی اف

آدما با هم فرق میکنن.من رفتم پیش دکتر قبل من یه ۲۰نفر ویزیت شدن پاپ اسمیر دادن صداشون درنیومدم میگفتن درد نداره اما من داد کشیدم از درد به نظرم بدترین درد بود

پاپ اسمیر ندادی؟؟؟

میگم اون اسپکلوم ک داخل بدن میکنن درد داره ؟؟؟چن دقیقه طول می کشه انتقال؟؟ سونو واژ ینال چی د ...

ن عزیزم دردی نداره.انتقالمم حدودا۵دقیقه طول کشید

سونوی واژینالن هیییییچ دردی نداره

۲بار ای وی اف کردم

سری اول حدودا۱۰میلیون

سری دوم حدودا۱۳میلیون

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
شایدم چون تجربه زایمان نداشتم اینقد جوگیرشدم😂😂😂😂😂

به خودت مسلط باش هیچ کاری قرار نیست باهات بکنن نه درد میفخمی اون لحظه نه چیزی دکترتم کارش خوب باشه بخیه ها چند روزه خوب میشه قشنگ راه میری بنظرم بخیه شکم از واژن بهتره حداقل