2777
2789
عنوان

بارداریم با ای وی افه.بهم‌میگن بچت‌گلدن بیبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 119 پست

منم بارداریم ماه بعد ای وی اف بود اما دکتر لگنمو چک کرد گفت عالیه برا طبیعی وزن بچه هم ۳ بود گفت مشکلی پیش نمیاد طبیعی زایمان کردم شمام اگه شرایطت خوبه و بچه درشت نیس میتونی اگه ن ک همون سز کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته کلی هزینه و وقت گزاشتم.بچمم‌خیلی برام باارزشه.ولی از سزارین‌میترسم

طبیعی ترسش بیشتره اینو منی میگم که تا پای طبیعی رفتم از ترسم نتونستم زایمان کنم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
اخه‌میگن بارداریت داره روند نرمالشو طی‌میکنه هیچ‌مشکلی‌هم نداشتم‌تاالان جزاینکه‌جفتم پایینه

حالا چرا اصرار داری به طبیعی راست میگن طبیعی خیلی مشکلات ممکنه داشته باشه واسه بچه دوست من لگن پا بچش در رفت همکارم عصب پلکش قطع شد چشمش نیمه باز موند یکی از دوستای خانوادگی مون بچش شکل پاهاش خراب شد باید تا ۷ سالگی اتل ببنده خواهر خودم تو کانال زایمان موند بچه بستری شد چند روز و....ولی سزارین واسه بچه بهتری امن تر هست به بخیه بخوای فکر کنی تو هر دو بخیه میخوری تازه بعد طبیعی ۹۰ درصد افتادگی هم میگیری باید بری عمل کنی بعدا

اصلا ترس نداره من خودم طبیعی بودم اذیت شدم خواهرم سزارین کرد خیلی راحت بود 

امیدم ب خداس فقط امروز برم یه دکتردیگ نتیجه اخرو بهم‌بگه دیگ بهم‌میگن‌کم‌خونی شدید داری بایدبرم دکترامروز

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏

تاریخ زایمانتو کی زدن؟؟؟

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
من‌نمیدونستم😔

باور کن سزارین خیلی بهتره...من دومی رو خدا داد تنها دلخوشیم این بود ک دومیم سزارینه..بعد من همه رفتن سزارین سه شب تو بیمارستان نگه داشتنم ک مثلا طبیعی زایمان کنم نشد ک نشد

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
حالا چرا اصرار داری به طبیعی راست میگن طبیعی خیلی مشکلات ممکنه داشته باشه واسه بچه دوست من لگن پا بچ ...

😔😔😔اخه میدونی اینقد ک تورویان عمل پانکچرشدم و بیهوشی و حال خرابی دیگ از هرچی‌عمله زده شدم

کسی درکم‌نمیکنه

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
واقعا؟ چون زیاد دوختن؟

ن کلا ۴ تا بخیه خوردم

زندگیتون رو فدای حرف مردم نکنید .بعضی مردم‌ کتاب رایگان نمی‌خوانند چون رایگان است .کتاب پولی نمی‌خوانند چون گران است  فقط حرف میزنن چون مفت است😏
درسته کلی هزینه و وقت گزاشتم.بچمم‌خیلی برام باارزشه.ولی از سزارین‌میترسم

طبیعی از سزارین ترسش بیشتره ساعت ها باید درد بکشی و استرس که بچه به دنیا بیاد بعدم بخیه بخوری سزارین میترسی بگو بیهوش کنن بیحسی انجام نده ده دقیقه است به هوش میای بچه کنارته