2777
2789
عنوان

بارداریم با ای وی افه.بهم‌میگن بچت‌گلدن بیبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 119 پست
درسته اخه جاریمم بامن دقیقاتویه هفتس اون بچه سومشه.اون‌میگ بعد۲تا طبیعی اینومیخام سز کنم. بقیع‌خبرن ...

به حرفشون اهمیت نده .بگودکترگفته لگنم کوچیکه و...

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پس شما مینورید البته من مشکوکم چون خیلی کم خونی ندارم ،من بخاطر پریودهای سنگینی که میشم خیلی خون از ...

ن‌همسرم‌مشکلی نداره.تنبلی خفیف داشتم ک گفتن باداروحل میشه ولی خب ریسک‌نکردم چندسال برم‌و بیام‌پول ریختم‌واسه ای وی اف

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کوچیکم‌نیست😂😂😂😂😂

حالاشمابگودکترگفته کوچیکه😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😬😬😬😬😬

😂😂😂

ن‌همسرم‌مشکلی نداره.تنبلی خفیف داشتم ک گفتن باداروحل میشه ولی خب ریسک‌نکردم چندسال برم‌و بیام‌پول ری ...

ان شاالله نتیجه بگیری عزیزم ، بچه ات سالم بیاد تو بغلت❤️😘

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
چندسالته؟چیزی که من سرچ کردم اومد کسی که سن کم یا بالا باردار بشه گلدن بیب میزاد😐

گولدن بی‌بی یعنی کسی که با سختی و شرایط بد باردارشده و بارداری پرخطر داره و بچه ارزش داره .یعنی هزینه زیادی برای اون بچه کردن .وگرنه که همه بچه ها گولدن هستند ‌

ن عزیزم دردی نداره.انتقالمم حدودا۵دقیقه طول کشید سونوی واژینالن هیییییچ دردی نداره ۲بار ای وی اف ک ...

سلام عزیزم کجا ای وی اف کردی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همه مردن‌که سزارین کنن شما که اقبال بهت رو‌کرده‌نمیخوای؟؟؟ درضمن خواهر من ای وی افی بود ولی طب ...

نشد بخدا.۴تادکترعوض کردم‌میگن نمیشه طبیعی مگراینکه همسرت کتبا نامه بده ک مسولیتش باخودشه.شوهرمم‌میگ ریسک‌نمیکنم برو عمل

هزینه ای هم نداره‌چون اختیاری نمیرم ک

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
نشد بخدا.۴تادکترعوض کردم‌میگن نمیشه طبیعی مگراینکه همسرت کتبا نامه بده ک مسولیتش باخودشه.شوهرمم‌میگ ...

بهترین کاره سزارین شک نکن

شاهانه میری زایمان میکنی میای

الان داغی فکرمیکنی طبیعی خوبه ولی وقتی یک‌درصد از درداش اومد سراغت التماس میکنی سزارینت کنن

کلی هم‌کثیف کاری داره واژنت تغییر شکل میده

من طبیعی بود بچه ی اولم خوش زا هم بودم ولی غیرممکنه دوباره بخوام تجربش کنم

از من گفتن بود

بعدا به حرفام میرسی

خدایا شکرت ❤️