2777
2789
عنوان

بارداریم با ای وی افه.بهم‌میگن بچت‌گلدن بیبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحال دل خرمت با این همه انتظار و سختی بچه دار شدی دنبال اینی ریسک کنی طبیعی دنیا بیاریش اینجا از دکترت که در جریان مسایلته بیشتر نمیدونن به حرف دکتر گوش بده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
چندسالته؟چیزی که من سرچ کردم اومد کسی که سن کم یا بالا باردار بشه گلدن بیب میزاد😐

۲۴سالمه بخاطر ای‌وی اف‌میگن‌دیگ

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
همه اونایی که میکرو کردن باید سز شن  طبیعی چیه میخوای گشاد شی😕😂✌

مآل من ک خیلی تنگ شده میترسم نزدیکی کتم پاره بشم😑

زندگیتون رو فدای حرف مردم نکنید .بعضی مردم‌ کتاب رایگان نمی‌خوانند چون رایگان است .کتاب پولی نمی‌خوانند چون گران است  فقط حرف میزنن چون مفت است😏

این همه هزینه کردی زمان گذاشتی درد کشیدی ای وی اف کردی بعد ریسک زایمان طبیعی رو هم قبول میکنی؟

من با اینکه طبیعی باردار شدم رفتم پیش یه دکتری که واسه مراقبت های بارداری های حاصل از ای وی اف بود چون میخواستم منم واسه بچه م همون مراقبت ها رو بگیرم 

خدایا شُکرت ❤
مآل من ک خیلی تنگ شده میترسم نزدیکی کتم پاره بشم😑

دهن منو وا نکن😇😅😁😐

نمیخوام کاربریم بترکه خدافظ😆🤧

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
عزیزم وقتی دکترت گفته سزارین خب سزارین کن چ اشکالی داره تو که اینهمه تلاش کردی روی زایمان طبیعی ریسک ...

درسته کلی هزینه و وقت گزاشتم.بچمم‌خیلی برام باارزشه.ولی از سزارین‌میترسم

خوشبحال دل خرمت با این همه انتظار و سختی بچه دار شدی دنبال اینی ریسک کنی طبیعی دنیا بیاریش اینجا از ...

خداقسمت همه‌منتظرابکنه

همه ی اونایی ک طبیعی باردار نشدن میرن سز...مال منم پرسیدن ک طبیعی شدی یا ن....زن بابای منم سن بالا بچه دار شد اونم بردن سز میگفتن بچه طلاییه

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم