مادرشوهرمنم هفته قبل کورتاژکرد ازموقعی که اومدخونه یه سره داشت کاراشوانجام میداد .میگفت زیاددردندارم
حالا بعضیا پریود میشن یک هفته تکون نمیخورن والا من یک ساعتم استراحت نمیکنم الانم باردارم خواهر خودم زن داداشم دست به سیاه و سفید نمیزدن من همه کارام و خودم انجام میدم یک روزم کمک نداشتم تازه زایمانم بکنم مادرم سنش بالاست نمیتونه بیاد بقیه هم گرفتارن فک کنم نهایت یکی دو روز خواهرم بتونه بیاد بقیه رو باید خودم بلند شم دیگه کارام و بکنم
ریسک نکن برای دکتر چه فرقی میکنه من بخاطر وزن بچم سزارین شدم الان یکساله خوبم مشکلی ندارم اگه برای عوارضش نگرانی جفتش عوارض داره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
هم طبیعی هم سزارین ممکنه عوارض خودشون و داشته باشن ولی دیگه چیزی نیست که بگیم میترسیم من که از طبیعی ...
آمادگی داشتنش روکه همه دارن ولی وقتی مشکلاتی که خیییلی کم پیش میادروبخوان بگن واقعامادرروبه ترس میندازه 😅
من یه بارطبیعی زایمان کردم ولی وقتی الان این پستوخوندم باخودم گفتم اگه خداییی نکرده به خاطرطبیعی زایمان کردنم بچه م به مشکل میخوردچی؟؟؟ درصورتی که هردوروش مشکلات وعوارضی دارن .سزارین هم خیلی عوارض داره ولی کسی زیاد نمیدونه
راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کم خونی ارثی که با دارو حل نمیشه اما مشکل خاصی هم ایجاد نمیکنه
حالا من و همسرم مشکوک به مینور هستیم میخوام بدونم که با آی وی اف میشه بچه سالم بشه؟ یعنی برای مینور انجام میدن؟
شما چرا ای وی اف کردید؟
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
حالا بعضیا پریود میشن یک هفته تکون نمیخورن والا من یک ساعتم استراحت نمیکنم الانم باردارم خواهر خودم ...
من پریودم میشم مرگ و به چشم میبینم 😖 خیلیییییی بده
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
اخهمنم کم خونی شدیدددد دارمواسه منم ارثیه.بازباید ب دکترمشورتکنی
پس شما مینورید البته من مشکوکم چون خیلی کم خونی ندارم ،من بخاطر پریودهای سنگینی که میشم خیلی خون از دست میدم
همسرتون هم مینورن؟ دلیل ای وی افتون چی بود؟ هزینه اش چقدر شد؟