2777
2789

چکار کنم؟

خودمم اشتباه بزرگی کردم پشیمونم بخدا

دیشب همینجور گوشی شوهرم دستمم بود یهو تو پیاماش یه پیام از همراه اول دیدم که نوشته بود

همراه گرامی شماره ی۰۹۹....به سامانه ی همراه من پیوست

بعد اینم بگم که خط شوهرم بنام خودش نیست 

منم مث دیوونها گفتم این شماره رو میشناسی گفت نه

گفتم په چرا رو خط تو اومده گفت چمیدونم زنگش بزن ببین کیه منم همون لحظه زنگش زدم یه خانم برداشت

بعد به شوهرم گفتم خانم بود گفت من نمیدونم کیه

الانم که از خاب بلند شد قهر بود باهام

چکار کنم از دلش در بیاد نمیخام منت کشی کنم فقط میخام یه حرفی بهش بزنم که فک نکنه بهش اعتماد ندارم

در ضمن فهمیدم که اون کسی که سیمکارت شوهرم بنامشه یه سیمکارت دیگه خریده همراه من روش نصب کرده پیام برا این خطم اومده....

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سخت نگیر بالاخره پیش میاد  شما هم حق داشتی  خود مردا باشن پدر آدمو درمیارن اتفاقا ...

آخه شوهرم خیلی بهش برخورده نمیدونم چکار کنم

واینکه من بهش اعتماد دارم خیلی

وخط قرمزش اینه که بفهمه من نسبت بهش بی اعتمادم کلن بهم میریزه

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

بهش بگو بهت اعتماد دارم ولی به بعضی از خانومای این دوره اعتماد ندارم.و چون دوستت دارم ونمیخام هیچوقت از دستت بدم باید مواظبت باشم.در هر حال پیشگیری بهتر از درمانه.کارت عادی بوده

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
وای اسی اسی اسی. چقد بگم زود قضاوت نکنین. ولی خب زیادم منت کشی نکن. یه عذر خواهی کوتاه. اگر ...

جنبه ی عذرخواهیو اصلن نداره

یه بار یه تاپیک دیگه گفتم سر گوشی شوهرتون نرید یه عده بدشون آمد ما هیچکدوم سر گوشی هم نمیریم اگر مزاحمی یا هر مشکلی هم بود راحت بهم میگیم .الان اگر نرفته بودی سرگوشیش معذرت خواهی هم نمیخواستی بکنی .مرد جماعت اگر ازش عذرخواهی کردی سوار میشن دیگه پیاده شدنشون سخته .شما هم چاره ای نیست جز معذرت خواهی. انشالله این قدر شخصیت داشته باشه که قبول کنه و فراموش کنه

حق داشتی جریان برعکس بود معلوم نبود اون چکار می‌کرد  هیچی بهش بگو اگر این پیام رو گوشی من میوم ...

ینی کار من عادی بوده؟

باعث نمیشه شوهرم فکر بد کنه