2777
2789
عنوان

خانمای شاغل یا پر مشغله بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 44 پست
من شاغلم صبح ساعت ۰۵:۳۰ بیدار میشم بعد از بدرقه همسرجان خودمم حاضرمیشم حدود ۰۶:۳۰ از خونه راه میفتم ...

تا اینجا فهمیدم که یه روتین ثابت داری

لیست خرید مینویسی  که علاف نشی

هر کاری رو سر وقتش انجام میدی و نمیزاری رو هم

دیگه چی گلم؟🌷😙

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
من بیدارم 🤦🤗  در زمان باید صرفه جویی کرد .. مثلاً آشپزی از من زمان میگیره پس از قبل خیلی چیز ...

اولویت بندی هات چه جوره گلم؟

وسایل آشپزی رو چه جوری آماده میزاری ؟بیشتر توضیح میدی آجی جان؟

⚘😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینجا فهمیدم که یه روتین ثابت داری لیست خرید مینویسی  که علاف نشی هر کاری رو سر وقتش انجام ...

دقیقا همینطوره لیست خرید دارم و یه برنامه غذایی ک معمولا هفتگی مینویسمش و براساس اون مواد غذایی و یا تهیه میکنم یا حاضر

دیگه اینکه یکمم از همسر‌کمک میگرم مثلا تو‌ کارهای نظافتی

حتما حتما کارها رو اولویت بندی میکنم و اگر چیزی ضروری نباشه حذفش میکنم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

قرص وینامین خوب صبح با صبونه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
دقیقا همینطوره لیست خرید دارم و یه برنامه غذایی ک معمولا هفتگی مینویسمش و براساس اون مواد غذایی و یا ...

دمت گرم خدایی.

چشم منم حتما لیست خرید و برنامه ی غذایی رو مینویسم ولی اولویت بندیم واقعا  واقعا افتضاحه.مثلا چیکارا نمیکنی خواهر؟مهمون یهویی و دور و دور و اینا رو چیکار میکنی؟

اولویت بندی هات چه جوره گلم؟ وسایل آشپزی رو چه جوری آماده میزاری ؟بیشتر توضیح میدی آجی جان؟ ⚘😙

یه مورد بگم ؟میگم خریداتو هفتگی کن .یکباربرا یکهفته ازنون تا گوشتو مرغو سبزی خوردن

فقط باید صبح ساعت ۵ و ۶ پاشیم

آره راست میگی خواهر.اینم یه مشکل دیگه ست که از همه چی عقب میندازه

مرسی بابت این همه نکته های خوبی که میگید

واقعا این تاپیکم خیلی چیزا رو یاد آوری کرد بهم🌷

من خیلی موفق نیستم ولی جدیدا تونستم از اون وضعیت داغونم خارج بشم 

صبحا زودتر از بچه بیدار شو 

هر کاری که توی پنج دقیقه انجام میشه رو همون لحظه انجام بده و خونه رو مرتب نگه دار این باعث میشه که بتونی تمرکز کنی

برای درس خوندن منتظر تایم خالی نباش فرصت گیر آوردی بزن تو گوشش یه صفحه هم بود اوکیه

مثلا من برگه هام رو چیدم روی کمد بچه م دستش بهش نمی‌رسه برای همین جمعشون نمیکنم همینجوری باز هستن وقتایی که داره کارتون میبینه یا با خودش بازی می‌کنه میرم فقط پونزده بیست تا تست میزنم حتی شده یه دونه زدم اومده پیشم نذاشته ولی از وقتی که برگه هامو جمع نمیکنم بهتر پیش میرم 

یه مورد بگم ؟میگم خریداتو هفتگی کن .یکباربرا یکهفته ازنون تا گوشتو مرغو سبزی خوردن

حتما.

از فردا میرم تو کارش.

چه غذا هایی رو آماده میزاری تو فریزر؟یعنی مثلا کتلت رو هر بار درست میکنی اندازه دو بار مواد میزاری که بعدا آماده داشته باشی و ....؟

آره راست میگی خواهر.اینم یه مشکل دیگه ست که از همه چی عقب میندازه مرسی بابت این همه نکته های خوبی ک ...

همین که اراده کردی برای هدفت برنامه ریزی کنی یعنی نصف راه رو رفتی.

با آرزوی موفقیت 🤍

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
اولویت بندی هات چه جوره گلم؟ وسایل آشپزی رو چه جوری آماده میزاری ؟بیشتر توضیح میدی آجی جان؟ ⚘😙

مقدار زیادی پیاز سرخ شده دارم و فریز کردم .. ماهی رو طعم دار و فریز میکنم .. گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه و‌ رب سرخ کرده و فریز میکنم (برای اسپاگتی،لازانیا،پیراشکی،واویشکا،لوبیا پلو) .. حبوبات روز ۴۸ساعت خیس و بعد بسته بندی و فریز میکنم .. 

ساعات کاری من خیلی زیاده و گاهی صبح خیلی زود میرم .. گاهی شب کار هستم .. و خیلی متغیر هست .. اینکه خودم رو با شرایط تطبیق بدم خیلی مهمه .. اولویت بندی ها هم بسته به شرایط بالطبع متفاوت هست .‌. برنامه ریزی شخصی باید داشته باشی .. میخوای چه کار کنی؟ کنکور؟ پس اولویت تو در هر شرایطی میشه خواندن دروس .‌. بیشترین زمان رو هم در روز باید به اون اختصاص بدی و هر چیزی که تورو از این هدف دور کنه باید حداقل به صورت موقت کنار بزاری . 

من خیلی موفق نیستم ولی جدیدا تونستم از اون وضعیت داغونم خارج بشم  صبحا زودتر از بچه بیدار شو&n ...

آره واقعا من کلی تایم مرده دارم 

چشم حتما گلم.واسه کارای خونه چیکار میکنی آجی؟ 

دمت گرم خدایی. چشم منم حتما لیست خرید و برنامه ی غذایی رو مینویسم ولی اولویت بندیم واقعا  واقع ...

ببین من سه دسته برنامه دارم چون واقعا کارهام زیاده یه سری موارد روزانه، یه سری هفتگی و بقیه میشه ماهانه

مثلا کارهای ریز‌میشه روزانه: مثل‌خرید روتین، آشپزی نظافت سطحی و گردگیری

کارهای متوسط‌میشه هفتگی ک معمولا آخر هفته است  مثل نظافت سرویس های بهداشتی و لباس شستن و اتو لباس ها و جاروبرقی و...

بقیه میشه ماهیانه مثلا خرید کلی خونه، دعوت مهمون و...

چون دارم زبان میخونم و آزمون دارم دور دور نداریم ولی ماهی یکبار میریم رستوران، همسر هر روز خونه مادرش سرمیزنه، منم پنجشنبه ها همراهیش میکنم، جمعه ها هم شام منزل پدر من هستیم 

خیلی رفت و آمد نداریم فقط خانواده همسر سرزده میان ک اونم چون طبق برنامه پیش‌میرم مشکلی‌ندارم باهاش هیچ وقت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫