2777
2789
عنوان

خانمای شاغل یا پر مشغله بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 44 پست
حتما. از فردا میرم تو کارش. چه غذا هایی رو آماده میزاری تو فریزر؟یعنی مثلا کتلت رو هر بار درست میک ...

من هبچ غذایی فریز نمیکنم سه تا بچه بد غذا دارم .غذای تازه میخورن تقریبا هر وعده .شاید یکم دیر ولی تمام سعی خودمو میکنم هرچند ساده ساده .آخرهفته ها که خونه ام جبران میکنم تقریبا هرچه اونا بگن

عزیزم برا کسی که بچه داره متفاوته 

بله قطعا همینطوره ایشون چیزی راجع به این موضوع نگفتن منم در حد خودم راهنمایی کردم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقدار زیادی پیاز سرخ شده دارم و فریز کردم .. ماهی رو طعم دار و فریز میکنم .. گوشت چرخ کرده رو با پیا ...

مرسی  فداتشم.اون کارای خانه داری رو که حتما از فردا انجام میدم.اولویت بندی هام رو هم با مشورت همسرم درست میکمم.حداقل اون از من مدیریتش بهتره و عاقل تره.

خدا خیرت بده گلم کلی بهم ایده و انرژی دادی گلم.

ان‌شاءلله صد برابرش اتفاق خوب واست بیفته عزیز دلم🌷

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

انواع سبزی و حبوبات و گوشت چرخ کرده و خورشتی، پیاز سرخ شده، کشک و نون و مرغ و یه سری غذا مثل ناگت و شنسل و...رو هم فریز شده دارم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مثلا فصل هرچی باشه و بشه فریز‌کرد تهیه میکنم نخود سبز، باقالی، البالو، پسته تازه، انار و...‌

مرسی  فداتشم.اون کارای خانه داری رو که حتما از فردا انجام میدم.اولویت بندی هام رو هم با مشورت ه ...

ممنونم زیبا بابت اینهمه مهر و انرژی خوب🙏❤️❤️ 

انشاالله خیلی زود شاهد تاپیکت باشیم که از قبولی در رشته ی مورد علاقه ات بهمون خبر بدی🙏🙏 سربلند باشی💪

ببین من سه دسته برنامه دارم چون واقعا کارهام زیاده یه سری موارد روزانه، یه سری هفتگی و بقیه میشه ماه ...

مرسی حواهر جان.منم از این به بعد برنامه هام رو سه دسته میکنم.واقعا اینجوری بهتره.من همیشه کوتاه مدت برنامه میریختم و آینده نگری نداشتم.

ممنون بابت راهنمایی هات آجی جان.خدا خیرت بده عزیزم🌷⚘

مثلا فصل هرچی باشه و بشه فریز‌کرد تهیه میکنم نخود سبز، باقالی، البالو، پسته تازه، انار و...‌

چشم.مرسی گلم.یعنی شماها امشب کلی نکته بهم یاد آوری کردید.انقدر استرس و اضطراب داشتم که کلا یادم رفته بود .خدا خیرت بده آجی جان .ممنون از وقتی که گذاشتی و خواهری که در حقم کردی گلم🌷⚘

مرسی حواهر جان.منم از این به بعد برنامه هام رو سه دسته میکنم.واقعا اینجوری بهتره.من همیشه کوتاه مدت ...

موفق باشی بانو 

آره واقعا من کلی تایم مرده دارم  چشم حتما گلم.واسه کارای خونه چیکار میکنی آجی؟

من قبلا از آشپزخونه شروع میکردم به تمیز کردن اینجوری خونه سریع تمیز نمی‌شد 

جدیدا مرتب کردن رو از اتاقا شروع می‌کنم صبح به محض بیدار شدن روتختی ها مرتب بشه همین اتاقو منظم نشون میده 

استانداردم رو از تمیزی خونه پایین آوردم 

اسباب بازی ها جزو لاینفک پذیراییه مشکلی ندارم باهاشون بچه رو هم آزاد میذارم هر چی میخواد بریزه اون تایم درس میخونم

بعد از ظهرا ناهار فردا و شام امشب رو درست میکنم چون  شوهرم غذا می‌بره سر کار اینجوری صبح برای غذای ناهار وقت نمیذارم و انرژی دارم 

فقط ظرفای ماشین ظرفشویی رو خالی می‌کنم و ظرفای صبحانه رو می‌چینم توش 

شبا خونه رو مرتب میکنم دستمالی چیزی نیاز داشته باشه میکشم من خیلی مرتب و خفن نیستم ولی هر طور هست کارم رو دارم پیش می‌برم 

یه اپلیکشن هست اسمش Forest هست ازش خوشم میاد برای درس خوندن تایم تعریف می‌کنی بهم انگیزه میده 

ممنونم زیبا بابت اینهمه مهر و انرژی خوب🙏❤️❤️  انشاالله خیلی زود شاهد تاپیکت باشیم که از قبولی ...

ممنون عزیز دلم.ان شاءالله. شب و روزات بخیر و سلامتی.خدا پشت و پناهت😙

من قبلا از آشپزخونه شروع میکردم به تمیز کردن اینجوری خونه سریع تمیز نمی‌شد   جدیدا مرتب ک ...

مرسی خانم گل.

حتما حتما انجام میدم.

الان میرم همه ی اینایی که گفتید رو انجام میدم که فراموشم نشه.

دستت درد نکنه آجی جان🌷⚘

حتما. از فردا میرم تو کارش. چه غذا هایی رو آماده میزاری تو فریزر؟یعنی مثلا کتلت رو هر بار درست میک ...

من هبچ غذایی فریز نمیکنم سه تا بچه بد غذا دارم .غذای تازه میخورن تقریبا هر وعده .شاید یکم دیر ولی تمام سعی خودمو میکنم هرچند ساده ساده .آخرهفته ها که خونه ام جبران میکنم تقریبا هرچه اونا بگن

من کارمندم 

تنها هم زندگی میکنم 

جنوب هم هستم هوا فوق‌العاده گرم مجبورم هرروز برم دوش بگیرم و کلی لباس بشورم و اتو کنم

جارو کنم گردگیری 

جمعه‌ها تمام تمیزکاری رو میکنم نهایتش بشه ۲ساعت 

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...