2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار/خواستگار بی پول 😶

748 بازدید | 12 پست

سلام، خانما من ازدواج کردم ولی میخوام بدونم شما بودید بین این دوتا کدوم و انتخاب می‌کردید، خواستگار اول یه پسر خیلی پولدار همشم ارث رسیده پدر نداره،لیسانس داره، تو حیلی جاها.... شراب میخوره،اهل دین نیست کلا آدم خدا شناسی نیست و مالش حروم قاتیشه، اخلاقش معمولی مثل بقیه مردا، 28 سالشه، بعد ازدواج زنش و میبره داخل یه حیاط که تو اون حیاط مادرشوهر هم زندگی میکنه، ولی واسه عروسی کلی لوازم شیک و طلا و یخچال ساید فرش خفن و... میخره،طایفه ای عظیم هستن که خیلی اهل خاله زنک بازی و حرف هستن،اهل دوست دختر و.. هست، توقع جهاز خیلی خفن داره، 

خواستگار دوم 26 سالشه، دیپلم داره، از مال دنیا خود‌ش هیچی نداره، ولی ماهانه یه حقوق 4 تومن اینا داره، پدرش به خونه تو ساختمون خودش بهش میده، به شدت خوش اخلاق، همسر دوست، از نظر رفتار و اخلاق خیلی خوب و مودب، مومن، زبان زد از نظر ادب و سر پایینی، اهل خیانت و... نیست، ابراز احساسات میکنه به همسرش، اگر دستش پول باشه واسه همسرش خرج میکنه و اصلا خسیس نیست، توجه میکنه به احساسات همسرش، آروم و اصلا عصبی نمیشه، جهاز زیاد نمیخواد و فقط ضروریها رو میخواد از عروس، خانوادشم مودبن و حدودا خوب، از نظر اخلاق و مهربونی خلاصه ایده آل، به فکر کسب و کار بهتره، شما باشید کدوم و انتخاب می‌کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی باز بهتر از اولیه.به دومی میگم کسب و کارتو راه بنداز بعد عقد کنیم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

اولی 

ادمش میکنم😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

ینی اولی سرمایشو از دست بده چی ازش میمونه ک ما باید دلیل بیاریم ک چرا انتخابمون دومیه؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊