2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره خفم میکنه

609 بازدید | 14 پست

سلام اوقاتتون بخیر

چندوقتیه زندگی خواهرم دچار مشکل شده بخاطر بحثی ک بین مادر و دومادمون پیش اومده ،مادرم تصمیم به قطع رابطه با شوهرخواهرم داره و به خواهرم گفته خودت و بچت برید بیاید ولی شوهرت حق نداره پاشو بذاره اینجا.

خواهرم ۲ماه قهر خونه ما بود بعد ۲ماه با چندین جلسه مشاوره تصمیم گرفته برگرده سرخونه زندگیش .همش میگه باز برگردم  دوباره بحث ، دوباره خونه موندن دیگه رفت و امدی هم نیس دلمو ب چی خوش کنم زندگی برای من دیگه هیچ لذتی نداره.لازمه ک بگم بچش ۱ونیم سالشه و کسی نیس ک بذاره پیشش و بره سرکار تا از این رخوت دربیاد. من خودم شاغلم 

خیلی دلم بحال خواهرم میسوزه.هرجا میرم عذاب وجدان میگیرم ک خواهرم الان خونه تنهاس.میخوام برم مسافرت یادم میفته ک خواهرم تنهاس و نمیتونه بیاد من چطور میتونم برم خوشگذرونی.میام خونه نامزدم همش احساس گناه دارم بخاطر زندگی خواهرم.شبا همش  کارم شده گریه و دعا کردن واسه زندگیش. شوهرش بیکاره همین بیکاری باعث شده تو خونشون اختلاف خیلی زیاد باشه . وقتی ۱۸ سالش بود ازدواج کرد ینی مسببش اصرار من و مادرم بود.بخاطر همین موضوع ک ما اجبارش کردیم ب ازدواج هروقت بحثی بینشون پیش میاد شدیدا حالم بد میشه.من خودمم سنی نداشتم مادرم گفت پسرخوبیه و منم دیدم مادرم اصرار میکنه باخواهرم چندین بار حرف زدم تاازدواج کنه خودش دلش راضی نبود.خیلی حالم بده این روزا هیچکاری نمیتونم انجام بدم همش میگم نکنه من این کارو انجام بدم خواهرمم دلش بخواد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گریه شما و غصه خوردنت هیچ سودی بحال خواهرت اداره انشالله خدا خودش داره میبنه و‌حواسش هست خواهرتو بسپار به خدا .گذشته ها گذشته انشالله خواهرت هم قوی و سربلند بیرون بیاد از این ازمایش

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بی گناه اون بچه ی کوچولووووو

دورادور یه کار برای شوهرش پیدا کنین.مردها وقتی بیکار باشن زنشونم زندانی میکنن

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

ببخشید ولی چقد از کار شما و مادرتون بدم اومد . از چه نظر خواهرتون رو تو اوج جوونیش که میتونست موقعیتای خیلی بهتری در اینده داشته یا اینکه درسشو بخونه ، دادید به ی ادمی که الان خونه افتاده بعد الان مادرتو یادش افتاده که بگه خونم نیاد؟! چطور قبلا خوب بود الان اخ شده

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

اره تو ازدواج اصرار نکنی بهتره ... ولی خب تقصیر تو چیه بعد یه مدت خوب میشن ... با مادرت صحبت کن بخاط ...

با سرخواهرمو کوبیده بود زمین .خواهرم زنگ زد بهم بیا اینجا نگفت ک قضیه از چ قراره دیدم گوشش کبوده عصبی شدم محکم زدم تو صورت شوهرخواهرم اونم ب تلافی میخواست اسباب بازی ازین گیتارا بزنه سرم مامانم مانع شد خورد تو سر مامانم و گیتار شکست.فکرنکنم مامانم سراین قضیه کوتاه بیاد و بتونی ببخشه و مثل سابق شه

توضیح دادم برای دوستمون بخونید

من بحثم این نبود که چرا قطع رابطه کردید . میگم حق نداشتید تو ۱۸ سالگی با حرفاتون و کارتون خواهرتون رو مجبور و تشویق به ازدواج با این ادم کنید 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

من بحثم این نبود که چرا قطع رابطه کردید . میگم حق نداشتید تو ۱۸ سالگی با حرفاتون و کارتون خواهرتون ر ...

بخاطر همین موضوع حالم خیلی بده.من اونموقع فقط ۲۰ سالم بود هیچی نمیدونستم فکرمیکردم هرکی ازدواج کنه خیلی خوشبخته.اختلاف زن و شوهری ندیده بودم.بابامم ۲سال بود فوت شده بود مامانمم حال روحی خوبی نداشت.وقتی اومدن رفتیم تحقیق همههه از خوبیاش میگفتن ک چقد زحمتکشه چقد خانواده دوسته چقد مردم داره 

یک نفر پیدا نشد بدشو بگه .تو دوران عقد انقد واسه خواهرم طلا میخرید ک همه فامیل حسادت میکردن.بعد بدنیااومدن بچشون اوضاع زندگیشون ۱۸۰درجه چرخید