2777
2789
عنوان

رمان

220 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من رمان به سبک انتخاب دوم،لب های خاموش،عشقم نادیده نگیر و..

دوست دارم میشه معرفی کنید

موضوعشون اینجوریه که اولش دختر عاشق پسره ست ولی پسره نیست حتی اذیتش هم میکنه ولی اخرش پسره هم عاشقش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال موضوع خاصی از رمان هستم،موضوعش گفتم ۳تا کتابی که خونده بودم خوشمم امده بود گفتم که اگه شبیه او ...

یعنی ژانرش عاشقانه باشه 

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏
Intj  بی احساس و منطقی . infp برعکسش

اره حس میکنم تیپ شخصیتیم عوض شده باید دوباره برم تست بدم😀این رمانارو خیلی وقت پیش خوندم شاید۶سال پیش،یه مدتی دلم هوس کرد ی رمان عاشقانه بخونم ولی هر چی دانلود میکنم نصفه ول میکنم گفتم شاید یکی تو این سبک بتونم تا اخر بخونم

دنبال موضوع خاصی از رمان هستم،موضوعش گفتم ۳تا کتابی که خونده بودم خوشمم امده بود گفتم که اگه شبیه او ...

من خیلی میخونم ولی اسم هاش زیاد یادم نیست 

یکی دختر شیطون اشرافی 

باز اگ یادم امد میگم

اره عاشقانه اما این جوری باشه که اولش پسره دختره دوست نداره ناراحتش میکنه اما اخرش عاشقش میشه

عزیژم من خیلی خوندم همیشه اینجوری شروع نمیشه ولی عاشقانه و کلکلی هم خوبه