2777
2789

برا شوهرت خرنوب و جنسینگ ( 7عدد خرنوب رو بکوب با 1لیتر اب که در هرحال جوشه پنج دقیقه بجوشون بعد بزاریکساعت استراحت کنه .

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

عدد ریشه جنسینگ کوچولو رو با 4پیاله اب به مدت یک ساعت رو حرارت ملایم بجوشون 

بعد که هردوی این جوشونده ها سرد شدن باهم قاطی کن بریز تو بطری اب معدنی بزار تو یخچالصب ناشتا و شبقبل خواب یه ته پیاله ازش بخوره)بخر و قرص الکارنتین و ویتامین ای( تو داروخونه هست)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودت ناشتا دوسین(نسبت دو به 1عسل و سیهدانه هستش 1قاشق مرباخوری سیاهدانه رو نیم کوب کن با دو قاشقمرباخوری عسل قاطی کن ناشتا 1قاشق مرباخوری ازش بخور برا سه روزت بسه باید تازه تازه 

درست کنی تنبلی نکنی یهو زیاد درست کنی) بخور بعد صبحانه ویتامین ای و مولتی ویتامین بخور قبل ناهار و شاماب پیاز ( اب پیاز دستورالعمل کاملش تو اینترنت هست منم لینکشو پایان مطلب میزارم)بخور

اگر غذای سرد خوردی با مصلحش استفاده کن( مثلا ماست و خرما مرغ و دارچین و زعفران پنیر و زیره …)

عصرها بادکش گرم رحم (دستورالعملش سادس یه پنس کمی پنبه الکل زرد یه فندک و 15 تا لیوان کوچولو لازم داری تواینترنت سرچ کن دستورالعمل کاملش هست)بزار و دمجوش رازیانه بخور

تشنه داری( یه گیاهه تو مناطق غربی هست اگه تو منطقه شما نبود اینترنتی بخر )بجوشون به کمک دوش واژینال بریزداخل رحم و واژنت چند دقیقه استراحت بده بعد خالی کن

قبل حموم عنبر نسا دود کن بعد حموم روغن سیاه دانه بمال به رحمت و تخمدانت

خودت ‌ و همسرت ورزش کنید اگه وزنتون بالاست بیارین پایین

استرس از خودت دور کن با فرشتگان مراقبه کن(تو تلگرام مراقبه هارو میتونم برات بفرستم ده تا  فرشتن که باهاشونمراقبه میکنی)

از همه مهمتر با خدا ارتباطتو قوی کن و به پنج تن ال عبا امام رضا ‌و حضرت قاسم توسل کن(چله حدیث کسا بگیر بهامام رضا نامه بده و به حضرت قاسم بن حسن توسل کن)

ناامید نشو

بچه ها یه نکته دیگه بگم نزارین شوهراتون کلومیفن بخورن اگه مشکل اسپرم دارن همون کارهایی که گفتم سه ماهه یا دو ماهه جواب میده برا آقایون