2777
2789
عنوان

لعنت به بی پولی

682 بازدید | 26 پست

اخه ۴۵تومن چیه که باید در حسرتش بود،همه چی گرونه، بجز کارگری، بجز حقوق شاگردی، این عدالت نیست، داداشم دست فرمونش خوبه، اما طفلی پول نداره یه ماشین بخره، حیف نه ارث داریم از پدر، نه پول درست وحسابی.. . نه سایه ی پدر بالا سرمونه😔

اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂

😔

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر شب سوره واقعه بخونید،ان شااله خدای مهربون، ثروت الهی به شما ببخشه... بگو من سرشار از ثروت، سلامت ، زیبایی الهی هستم، توی‌کتاب چهار اثر اینجوری نوشته بود

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

واقعا سخته زندگی کردن، فقط باید یه درامد داشته باشی که گشنه و لخت نمونی همین، دیگه به فکر پیشرفت نباشی

امروز دوتا بلال گرفت شوهرم شد 16 تومن😲

یعنی یه سکته خفیف رو رد کردم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم هر شب سوره واقعه بخونید،ان شااله خدای مهربون، ثروت الهی به شما ببخشه... بگو من سرشار از ثروت، ...

مرسی گلم

خودمم بچه یتیمم .بچه یتیم تو زندگی حیف میشه همه استعدادش .با معدل ۲۰ درس عالی الان خونه نشینم چون پدر بالاسرم نبود از ترس شهریه نتونستم پرستاری شبانه بزنمو قبول شم رفتم روزانه کشاورزی ک شهریه ندم .قیافه خودم و خواهرم عالی ولی شوهر خوب گیرمون نیومد چون نه پول داشتیم ن سایه پدر بالاسرمون هردو زن کارگر شدیم😕

خودمم بچه یتیمم .بچه یتیم تو زندگی حیف میشه همه استعدادش .با معدل ۲۰ درس عالی الان خونه نشینم چون پد ...

عزیزم😔

عزیزم این کتابا رو بخون.

معجزه ی شکرگزاری.

بنویس تا اتفاق بیفتد.

نرم افزار کتابراه نصب کن،کتاب با قیمت ارزون،میشه دانلود کنید

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
خودمم بچه یتیمم .بچه یتیم تو زندگی حیف میشه همه استعدادش .با معدل ۲۰ درس عالی الان خونه نشینم چون پد ...

منم بچه بودم پدرم فوت کرد واقعا حیف میشه عمر و زندگی که سرمایه نداشته باشی