2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

89 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

کسی هست که دعا نویس خوب سراغ داشته باشه برای دعای مهر و محبت و زبانبند و این چیزا 

برای دختر خالم میخام 

خواهش میکنم کمک کنید شوهرش خیلی اذیتش میکنه 

کسی سراغ داره درخواست بده ممنونش میشم💜

و اینک بپرسم تاثیر داره ؟!؟

کسی امتحان کرده تا بحال؟!؟

درد و درمان منی
درد و درمان منی   آرامش جان منی    تو همان افسانه شیرین دنیای منی ⁦♥️⁩💍M⁦♥️⁩💍
در حالتی که زن و شوهر با هم دعوا کرده اند و روی دیدن همدیگر را ندارند و هر دو بر موضع خود لج بازی و پافشاری میکنند ودر این مواقع باید شخص سومی واسطه شود این کار را انجام دهید.

الف :۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا وَدود  را بر دو عدد شیرینی یا قند یا آب نبات یا زولبیا بامیه یا مقداری شربت شیرین بخواند  و به انها داده تا از آن بخورند.

ختم سوره مبارکه النساء

این ختم برای کسانی که از مشکل روابط زناشویی احساس بستگی وقفل شدن را دارند مفید میباشد .
برای ترک گناهای کبیره من جمله زناء وروابط نامشروع .باز شدن بخت دختران وپسرانی که نمیتوانند ازدواج کنند. بر گشت خانمها واقایانی که از منزل قهر کردند.هدایت وترک گناه بخصوص خانمها واقایان  که  متاهل  هستند ولی گربیان هوس شیطانی هوای نفس میباشند که متاسفانه امروزه این مسئله در جهان بی دادمیکند وموجب افزایش طلاق اختلافات خانوادگی واز هم پاشیدن بسیاری از خانواده ها شده مفید است. در هنگام انجام این ختم  احساس سنگینی میکنید که طبیعی میباشد این سنگینی بخاطر گناهان ما میباشد اکثر ما در معرض گناه قرار داریم که بعضی گناهان اشکار وبعضی پنهان .‌خداوند متعال بخشنده ومهربان است ودر توبه راهمیشه بر ما باز نگه داشته (انَّ الله یُحبُ التوابین) خداوند توبه کنندگان را دوست دارد .ان شاءالله این ختم به ما کمک میکند که کمی بفکر اخرت بیفتیم وتا وقتی از عمر ما بقی هست با روی سفید وپرونده اعمال سبک توشه اخرت خود را آماده کنیم .بدرخواست مکرر خانواده ها ومراجعین دستور این ختم گذاشته شد که متاسفانه خیلی از مطالبی که با بنده مشورت میکنند دردناک واسفبار میباشد 
دستور این ختم روزانه یک مرتبه سوره  النساء تلاوت شود یا به فایل صوتی که با صدای دلنشنین قاری قرآن است گوش داده شود .شما میتوانید بجای کسانی که احساس میکنید از این مشکلات رنج میبرند انجام دهید .ان شاءالله خداوند مشکلات مارا با قرآن وتوسل به اهل بیت علیهم السلام  حل کند. 
ختم سوره  مبارکه یاسین  جهت حل مشکلات بسیار مفیدومجرب  میباشد .این ختم را میتوانید در هفت روز هر روز یک مرتبه تلاوت کنید یا گوش بدهید. یا بیست ویک روز .یا چهل روز انجام بدهید .قبل از تلاوت نیت برای حل مشکل وگره شما فراموش نشود هر روز این نیت را انجام دهید مثال: برای بخت گشایی نیت شما روزانه باشد یا برای کارهای اداری .مشکل مالی وغیره.  فایلهای صوتی که ارسال میشود برای کسانی هست که در تلاوت مشکل دارند با خود  تلاوت مستقیم شما  فرقی ندارد چه خودتان تلاوت کنید چه به فایل صوتی گوش بدهید هردو حالت جوابگوی حل مشکل و گره شما میباشد. 
سوره مبارکه یاسین برای حل ورفع اکثر مشکلات مفید میباشد این ختم را حتماً انجام بدهید.
در حالتی که زن و شوهر با هم دعوا کرده اند و روی دیدن همدیگر را ندارند و هر دو بر موضع خود لج بازی و ...

ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی سید میشناسم قیمتشم خوبه درخواست دوستی بده بگم یکم راجبش تحقیق کردم ولی هنوز کارندادم بهش چون مح ...

درخواست دادم گلم

واقن اعتقاد داری؟؟ همش دروغه هر کسم میخاد معرفی کنه ی مشت پول میخوره ی چارتا کاغذ خط خطی بت میده&nbs ...

بعضیا واقعا جواب گرفتن