2789
عنوان

چطوری

101 بازدید | 22 پست

چطوری کسی که دو سال و نیم تمام زنذگیم با اون میگذشت فراموش کنم اخه هنوز عاشقشم چطوری ؟؟ اون هنوز دلش پیش دختر قبلی زندگیش هس منم گذاشتم بره به اون برسه الان چطور فراموشش کنم خیلی داغونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته عزیزم زمان ک بگذره ارومتر میشی و ب نداشتنش عادت میکنی ولی نمیتونی فراموشش کنی 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
سخته عزیزم زمان ک بگذره ارومتر میشی و ب نداشتنش عادت میکنی ولی نمیتونی فراموشش کنی 

دارم روانی میشم هر لحظه میخوام گریه کنم از زجر اینکه دو سال من بازیچه اون بودم اینکه منو برای اینکه قبلیش فراموش کنه میخواست الان ک اون اومده …

جاش و پر کن..تفریح کن بچرخ اینور اونور حال کن واس خودت شاد باش آرایش کن برقص..بزا فک نکنه تو ضعیفی و خوشحال باشه از ضعیف بودنت و سو استفاده کنه..بزا بفهمه که خودش ضعیفه..

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
جاش و پر کن..تفریح کن بچرخ اینور اونور حال کن واس خودت شاد باش آرایش کن برقص..بزا فک نکنه تو ضعیفی و ...

هر چند من خودمم دلتنگشم و نمیشه اینو انکار کرد..ولی تمام سعیمو میکنم تا بلخره فراموشش کنم

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
جاش و پر کن..تفریح کن بچرخ اینور اونور حال کن واس خودت شاد باش آرایش کن برقص..بزا فک نکنه تو ضعیفی و ...

یه دختره هس که قبلا باهاش بوده یه مغازه فروشنده شده چند سری رد شدیم ذول زده مغازه هه …یعنی دلش پیش اون دخترس ؟؟؟

یه دختره هس که قبلا باهاش بوده یه مغازه فروشنده شده چند سری رد شدیم ذول زده مغازه هه …یعنی دلش پیش ا ...

نمیدونم گلم..از خودم چیزی نمیتونم بگم ولی شاید......