2789
عنوان

چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 22 پست
یعنی بنظر شما اگه نگاه کنه به مغازه ای که دوس دختر سابقش توشه دوسش داره ؟؟؟؟

عزیزم شاید فقط از رو کنجکاوی نگاه کرده...باید باخودش حرف بزنی..ازش توضیح بخوای و خیلی منطقی بگی اگر یک درصد به فکرشی بگو من نباشم...چون این طوری هروقت بفهمم یهو میرم

میدونی ۵ سری رد شده ۲ سریش روش چرخونده نگاه کرده …بهشم گفتم گفت نه و فلان اما من باور نکردم 

سعی کنین دیگه از جلوی اون مغازه رد نشین..از یه مسیر دیگه برین..هر موقعم چرخید سمت اون مغازه دستشو بگیر ببر جلو یه مغازه دیگه مثلا از پشت ویترین بگو فلان چیز چطوره خوبه؟ سرشو گرم کن دیگه نگا نکنه..تاحالا اینجوری کردی؟🤔

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شاید فقط از رو کنجکاوی نگاه کرده...باید باخودش حرف بزنی..ازش توضیح بخوای و خیلی منطقی بگی اگر ...

این دختره خیلی پاش باز شده تو زندگیه من یکبار عکسش دیدم یکبار کادوش که گفتم بیار انداختم دور این سری هم یکی که دشمنه با من اومد جلوی اون گفت اون هنوز دوست داره و فلان جا کار میکنه اونم از اون موقع هوایی شده انگاری نمیدونم خودش میگه در حد من نیست و فلان اما بنظرم دروغ میگه

سعی کنین دیگه از جلوی اون مغازه رد نشین..از یه مسیر دیگه برین..هر موقعم چرخید سمت اون مغازه دستشو بگ ...

خودش با ماشین عمدا رد میشه هی …چند سری که زد شدیم از ۶ بار ۳ بار نگاه نکرده ۳ بار نگاه کرده دقیقا که این سری آخر جوری عصبانی شدم در ماشین باز کرذم پیاده شدم ‌گفتم برو با همون برای چی با من میری اونو ببینی گفت نه من کسی ندیدم و دروغ سر هم کردن …نمیدونم این قضیه مال حدود ۲ سال و نیم پیشه با من تا خواستگاری هم اومده الان چطور ممکنه عشقش باز برگشته ؟

خودش با ماشین عمدا رد میشه هی …چند سری که زد شدیم از ۶ بار ۳ بار نگاه نکرده ۳ بار نگاه کرده دقیقا که ...

چی بگم والا

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
امکانش هس دوسش داشته باشه ؟؟؟فردای این اتفاق هم ۵ بار زنگ زد جواب ندادم یعنی دیروز دیگه نزد …تورو خد ...

نمیدونم..بنظرم باید از خودش بپرسی..مشکل رو ریشه ای حل کنی..به مادر یا پدرتم این موضوع رو بگو..ممکنه مشکل بیشتر کش پیدا کنه و خدای نکرده پای دختره به زندگیتون باز شه..

هم اینکه سعی کن توجهشو بیشتر به خودت جلب کنی تا اون یادش بره..نمیدونم

نمیدونم..بنظرم باید از خودش بپرسی..مشکل رو ریشه ای حل کنی..به مادر یا پدرتم این موضوع رو بگو..ممکنه ...

اخه دختری که گورش گم کرده دو سال پیش چی میخواد …من تو هرچی حساب کنی هزار پله از اون بهترم ..اخه اصلا باورم نمیشع