2777
2789
عنوان

برگشت به حالت قبل زایمان

200 بازدید | 9 پست

خانوما من تازه ۲۵ روزه زایمان کردم شکمم رفته داخل کامل ولی ترک های روی پوستم خیلی نمایانه. سینه هامم خیلی بزرگ و افتاده شده. برای کوچیک شدن سینه و رفع ترک های پوست راهکار میدین؟

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
ترک راهکار نداره عزیزم. باید بهش افتخار کنی. یک بچه رو به ثمر رسوندی. به شوهرت هم چیزی نگو که حساسیت ...

شوهرم که بنده خدا همش میگه خوبی هیکلت که مثل بقیه زنا که زایمان میکنن اصلا بهم نریخته ولی خودم دوست ندارم روی شکمم میبینم. بایو اویل میزنم ولی نمیدونم خوب میشه یا نه🥲 یعنی با لیزرم نمیره؟ دوست دارم شکمم صاف بشه دوباره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی ترک های پوستت دیگه از بین نمیره ممکنه با بدنسازی پوستت سفت شه و ترکها تو چشم نباشن ولی متاسفانه همیشگی هستن😭 من ماه دیگه تولد پسرمه وقتی لباس میپوشم اندامم عالیه ولی پوست شکمم مثل پیرزنا شده وقتم ندارم برم باشگاه بعد از بچه ی اولم خیلی زود پوستم سفت شد ولی الان نمیدونن چرا خوب نمیشه

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی ترک های پوستت دیگه از بین نمیره ممکنه با بدنسازی پوستت سفت شه و ترکها ...

من شکمم سفت شده ولی ترک هام خیلی مشخصه پوست شکمم خیلی تیره شده😭 یعنی با لیزرم خوب نمیشه؟

شوهرم که بنده خدا همش میگه خوبی هیکلت که مثل بقیه زنا که زایمان میکنن اصلا بهم نریخته ولی خودم دوست ...

نمی‌دونم گلم. ولی خب بعد بچه دار شدن به سری چیزها رو باید قبول کنی. الانم شیر میدی ،قاعدتا بدنت یه سری تغییراتی داره. منم خوشم نمیاد. از ترک ها ولی چاره ای نیست. دیگه باید دوست شون داشته باشم 😁😁 من سه دارم 😁😁

نمی‌دونم گلم. ولی خب بعد بچه دار شدن به سری چیزها رو باید قبول کنی. الانم شیر میدی ،قاعدتا بدنت یه س ...

من تازه بچه اولمه میگم خداروشکر که خدا بهم بچه داد ولی دیگه نمیارم نمیخوام هیکلم داغون تر شه همین یکی بسه. الان باسن و شکم و رون هام پر از ترک و سیاهی شده خودمو تو آینه میبینم حالم بهم میخوره

من تازه بچه اولمه میگم خداروشکر که خدا بهم بچه داد ولی دیگه نمیارم نمیخوام هیکلم داغون تر شه همین یک ...

من بیشتر شکمم ترک داره. رون ها خیلی خیلی کمه.  خدا رو شکر وزنم هم خوبه. 64 کیلو ام با قد 165.  ولی توی شیردهی خیلی چاق میشدم. اگه خیلی حساسی ،برو با کسایی که لیزر میکنن مشورت کن. البته بعد از دوران شیردهی. 

من بیشتر شکمم ترک داره. رون ها خیلی خیلی کمه.  خدا رو شکر وزنم هم خوبه. 64 کیلو ام با قد 165.&n ...

منم ۵۸ کیلوم با ۱۶۵ قد. میگن لیزرم بی تاثیره. آره رو ظاهرم حساسم نه این که ایراد بگیرم ولی خیلی مراقبم پوست و هیکلم خراب نشه و همینجوری طبیعی بمونه