از مادر نحسم متنفرم اینقد عوضیه غیر نفرین به بچهاش و مردم کاری دیگه بلد نیست همه رو نفرین میکنه عذابم میده اینقد غر میزنه و با همه دعوا میکنه همه ازش متنفرن امروز اینقد خودمو زدم که نزدیک بود بیهوش بشم امام حسین رو صدا میزنم که خلاص بشم از دستش نمیدونم صدامو میشنوه یا نه یا بمیرم یا خلاص بشم از این خونه امام حسین خسته شدم از غر و دعوا 🖤😔
خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: شخصی که والدین خود را غمگین نماید در حقیقت مورد عاقّ آنها قرار گرفته است مادرته زحمتتو کشیده به دنیا اوردتت میخواد بکشتت حرفی داری 😐🙌🙌🙌🙌🙌
هر چه هم شرایط بد باشع مادر جایگاه خودشو دارع .مادرش هر چه بد و داغوون باشه هیچ حقی نداره ک بجه بگی ...
عزیزم حرف آسونه ولی گاهی اونام صبر شون تموم میشه یا همین خانم که میگند کتک بزن از مشکلات روحی وسختی های که کشید اعصابش بهم ریخته ولی خدایی همه نباید بچه دنیا بیارن بخصوص کسی که از مشکلات اعصابی روحی داره منم خودم یه خانم دیدم توی اتوبوس بچه سه سال میزد اشکش در میاورد دوبار نازش میکرد یعنی فکر کن توی ۱ ساعت ۶ بار این کار کرد همش بچه سه ساله نفرین میکرد دلم به حال بچه سوخت حالا شما باشی فکر میکنی آخر اون بچه بزرگ بشه سالم در میاد😶
ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست...... گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵
دخالت؟؟من شمارو آدم حساب کردم سوال پرسیدم عذرمیخام🙂🙃
ارع دخالت😊😊😊.
اخی نمی دونستم بلدی آدما رو بالا تر از خودتم قرار بدی .🤣😉
حیوونم خودتی😊😊😊😊
من هر چی باشم از توی بی درک بهترن
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس