2777
2789
عنوان

از مادری که فقط منو پس انداخت متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 158 پست
جوونیمو گرفت این مادر داره جونمو هم میگیره از شرش پناه به امام حسین بردم 😔

درکت میکنم عزیزم. 😘

خدا همه رو براه راست هدایت کنه مخصوصا مادرهای بی معرفت. 🌹

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
درکت میکنم عزیزم. 😘 خدا همه رو براه راست هدایت کنه مخصوصا مادرهای بی معرفت. 🌹

التماس دعا تو رو خدا 🥺

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مرحومم کاش منو میبرد پیش خودش 

من ی جنین نه ماهه تو شکمم مرد،خیلی غصه خوردم و اشک ریختم و صبر کردم

الان ی پسر دسته گل دارم ،ی پسر دیگه هم داره میاد

امیدوارم خدا بهم رحم کنه و سالم دنیا بیاد

خدا مهربونه،و

روزی شما

تو مرا جان وجهانی
من ی جنین نه ماهه تو شکمم مرد،خیلی غصه خوردم و اشک ریختم و صبر کردم الان ی پسر دسته گل دارم ،ی پسر ...

برام دعا کن عزیزم توکلم به خداست

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
برام دعا کن عزیزم توکلم به خداست

مامانم میگه خدا اگه ی بار داد ،صد بار دیگه هم میده

سوره عصر زیاد بخون

من رفتم امام رضا،از امام مهربون خواستم اول واسا بقیه ،از مشهد که برگشتم متوجه شدم باردارم

انشالله تو هم زودی مامان بشی و دل خوش ب بچه هات

تو مرا جان وجهانی
مامانم میگه خدا اگه ی بار داد ،صد بار دیگه هم میده سوره عصر زیاد بخون من رفتم امام رضا،از امام مهر ...

ممنون عزیزم انشالله این دعای قشنگ در حق خودت اول مستجاب بشه ❤️

سلام عزیزدلم خوبی

چقدر دلم گرفت از تاپیکت

حال و احوالت چطوره

به حرف مادرت اهمیت نده بیخیال وقتی غر میزنه سرتو با گوشی گرم کن بی توجه باش..غصه دخترتو نخور خاهرم اینکه رفت برات بهتره خدا صلاحتو خاسته اگه میموند تاابد چشمت دنبالش میموند..الان جاش راحته.

گلم ارتبتطتون باهم قطع شده کامل؟؟

من خییییلی به یادتم

اگه اینجا نتونستی درددل کنی بیا خصوصی

یوقت نترکی توروخدا من خیلی فکرم پیشته

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
سلام عزیزدلم خوبی چقدر دلم گرفت از تاپیکت حال و احوالت چطوره به حرف مادرت اهمیت نده بیخیال وقتی غ ...

سلام آبجی خوبم شکر تو خوبی 

وقت کردی بیا خصوصی حرف بزنیم عزیزم 🥺