از مادر نحسم متنفرم اینقد عوضیه غیر نفرین به بچهاش و مردم کاری دیگه بلد نیست همه رو نفرین میکنه عذابم میده اینقد غر میزنه و با همه دعوا میکنه همه ازش متنفرن امروز اینقد خودمو زدم که نزدیک بود بیهوش بشم امام حسین رو صدا میزنم که خلاص بشم از دستش نمیدونم صدامو میشنوه یا نه یا بمیرم یا خلاص بشم از این خونه امام حسین خسته شدم از غر و دعوا 🖤😔
خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ،مامان منم همینطوره. غر غرو به شدت. اصلا به چیزی که داره راضی نیست. کینه ای. بد بین. یعنی وسط بهشت هم بذاریش ،بازم یه ایراد پیدا میکنه و اتفاقات بدی که ممکنه بیفته و تو ذهنش نشخوار میکنه. متاسفانه منم افسرده شدم. البته من ازدواج کردم و بچه دارم. ولی خب تنهام. حرفام رو تو خودم میریزم. باید باهاش کنار بیای ،مجبوری. چاره ای نداری اگه میتونی کلاس برو. کلاس کیک پزی ،سفره ارایی ، خیاطی ، اشپزی بذار هنرت توی فامیل زبانزد همه بشه
چی بگم والله ما از شرایط شون خبر نداریم نباید قضاوت کنیم ولش کن
هر چه هم شرایط بد باشع مادر جایگاه خودشو دارع .مادرش هر چه بد و داغوون باشه هیچ حقی نداره ک بجه بگیره بزنع مادرشو .ب هر حال
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
پس مادرا بچه هارو کتک میزنند و استخوانشون خورو میکنن کبود میکنن چیه
مادر صلاح بچشو میخواد
مادر ب خاطر سعادت بجه اینکارو میکنه .
تو ک نباس مادرتو بزنی
خجالت باید کشید واقعا .
اگ مادرتو می زنی متاسفم و تمام🖤
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
مادر صلاح بچشو میخواد مادر ب خاطر سعادت بجه اینکارو میکنه . تو ک نباس مادرتو بزنی خج ...
درسته ولی بعضی وقتا واقعا مادرها بد رفتاری میکنن یه همسایه داشتیم دخترش با یه پسره دوست بود هیچ کاره بدی هم نمیکرد مادرش گرفت سر دخترشو شکوند همچنین دست پاهاش و هروز بدنشو کتک میزد