2777
2789

بچه ام را دو روز از شیر گرفتم سینه ام بد جور درد میکنه سنگ شده چیکار کنم میدوشم که باز شیر میاد ندوشم سنگ میشه البته زیاد شیر ندارم از صبح تا شب دوشیم اصلا چیزی نشد یه ذره بود ولی نمدونم چرا سنگ شده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچت چند وقتشه؟چجوری با چه ترفندی از شیر گرفتیش

من یه روش بلدم که میگن خیلی خوبه

سوره یاسین رو به سیب یا انار بخونی بعداون میوه رو کامل بدی بچه بخوره تاثیر داره روی بی میل شدنش نسبت ب شیر مادر

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

انتی بیوتیک بخور. مایعات و اش  نخور.    سوتین محکم ببند. وقتی از حموم میخوای بیرون بیای  بگیرشون زیر اب سرد

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
امشب نصفه شب سینه تو بده بچه کامل خالی کنه. از فردا دیگه شیر توش جمع نمیشه.

استارتر منم مثل شما شده بودم سینم سنگ شده بود و انیقدر درد میکرد که اگه بهش اشاره میشد میمردم حتی نمیتونستم به پهلو بخوام خیلی بد بود خیلیییی. تا اینکه به قول این دوستمون شب موقعی که گیج خواب بود بهش شیر دادم سینم بهتر شد، یه هفته ای این روند ادامه دادم هم بچه م متوجه نبود که بخواد دوباره برگرده به شیر نه خودم اذیت شدم و شیرم کم کم خشک شد. تازه اینجوری بچه به خاطر شیر این چند شب با جیغ و گریه از خواب نمیپرید

استارتر منم مثل شما شده بودم سینم سنگ شده بود و انیقدر درد میکرد که اگه بهش اشاره میشد میمردم حتی نم ...

بچه من چون خیلی وابسته بود مجبور شدم دو بار از شیر بگیرمش یکبار اردیبهشت یکبار هم شهریور از شیر گرفتمش. هر دو بار بعد ۴۸ ساعت نصفه شب بهش شیر دادم از فرداش سینه م خیلی سبک شد از دردش هم خلاص شدم. 

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

ممنون از همگس من شیر ندادم ولی دیشب و صبح دوبار دوشیدم و سبک شد  .میترسم شیر بدم باز عادت کنه البته یک  روز این کار کردم رژ زدم گفتم اوف شده میترسید ولی با هی میومد بخوره که همسرم میگفت اه اه خراب شده اونم میرفت کنار ولی کلی گریه و جیغ زد همش بغلمون بوده دیروز را به زورم خوابید با کلی گریه دلم سوخت ولی مجبوریم باید بگیرم 2 سال و نیمشه   تا الانم هی دلم نیومد ترکش بدم حالا دیروز کلی خواهرم و مادرم کمک کردن . امروز ببین میتونه مقاومت کنه نخور یا نه . تو یه روز کلی بچه رفته عقب از بس غصه خورده انگار آب شده با این که هر چی دستمون اومده دادیم بهش و هرچی گفته براش کردیم

یهویی قطع کن. وقتی هی گریه کنه بش بدی نمیتونی از شیر بگیریش. اما میگن خوبه شب دوم یا سوم توی خواب بچه رو شیر بدی. 

من به سینم رژ قرمزززز زدم گفتم زخم شده خون اومده، دیگه بیچاره خجالت می‌کشید بگه میخام

مرسی امتحان میکنم عزیزم اصلا دلم نمیاد از شیر بگیرمش خیلی وابسته است

اره امتحان کن میگن خیلی جواب میده

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡