2821
2789
عنوان

مادرشوهر😒😒😒

829 بازدید | 35 پست

مادرشوهرم فوق العاده پرتوقعه و اینجوریه که دوست داره بچه و عروس. و همه به فرمانش باشن

باور کنین من یه ادمیم که خیلی دنبال سازشم همیشه ولی واقعا دیگه نمیدونم چطور رفتار کنم

تو کوچکترین کارت هم نظر میده بعد میگه خوشبحال عروسام کی مثل من...  من که دخالت نمیکنم یا چون من واسه پسرام خیلی زحمت کشیدم کمک کردم به جایی برسن ازشون خیلی توقع دارم و... 

خیلی بده اینجوری

نمیدونم باهاش چطور رفتار کنم از الان کلافه شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۶ ساله دارم دق میکنم با یه همچین مادر شوهری هیچکی بهم حق نداد میگن سنش زیاده ناراحتش نکنید حرص و جوش میخوره در حالی ک من عصبی شدم معده درد شدم تپش قلب گرفتم و ...

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

شما چطور رفتار میکنی باهاش درد اینه واسه من اقوامم هس وگرنه رابطمو کم میکردم باهاش

خب من کل خانواده ش اینجوری بودن پسرشم شدیدا اذیت میکرد هم اعتیاد شدید داشت هم بد بین نمیذاشت برم‌ بیرون یک ریال خرجی نمیداد خودم باید با کار اینترنتی پول درمیاوردم همیشه میباس درم قفل باشه پرده ها هم کشیده عین خونه ارواح من دیدم بچشون که اینه خودشونم که اونن منم بچشون رو ول کردم اومدم

مادرشوهرم من که خیلی اذیت میکنه. اخلاقش بده. 

برادرهایش مالشو خوردن کشیدن بالا. عصبی شده ما را اذیت میکنه. 

بین بچه هاس خودش فرق میزاره. مثلا عید به من زنگ زد خونه ما نیایید. 

از خانوادشون خوشم نمیاد. یکی معتاده یکی  دیوانه. 

عوضی های بی‌شعور. ادعای مسلمانی هم دارند. 

خدایا مادرشوهر ها را به راه راست هدایت کن. 

کسی که بین بچه هاش فرق بزاره مستقیم میره تو جهنم. 

تو یه خونه این ؟ مادرشوهر منم همین بود عزیزم

نه خداروشکر شهرامونم فرق میکنه اما از الان که عقدم منت گذاشتنو شاخ و. شونه کشیدنو شروع کرده همونقدر که برای ما عروساش هزینه میکنه همونقدرم زبونش تلخه و به خودش حق میده تو هرچی نظر بده جاری بزرگم میزدی تو شرشش صداش درنمیومد الان بعد چهارسال همش دعوا دارن با شوهرش سر همین قضیه

و جالب اینه مادرشوهرمم اصلا زیربار نمیره که اشتباه از خودشه و میگه اب زیرکاه بوده من دیر شناختمش

من ۶ ساله دارم دق میکنم با یه همچین مادر شوهری هیچکی بهم حق نداد میگن سنش زیاده ناراحتش نکنید حرص و ...

اگر شوهرت خوبه مادرش رو بیخیال شو

اما اگه اونم به درد نمیخوره بیخیال

چجوریه اونا اذیت میکنن یه ذره هم‌براشون مهم نیست که زندگی بچشونه! توام نباید محل میدادی میگفتی اره اره بعدم کار خودتو میکردی، وقتی مقاومت کنی ازارت میدن طبیعیه

من ۶ ساله دارم دق میکنم با یه همچین مادر شوهری هیچکی بهم حق نداد میگن سنش زیاده ناراحتش نکنید حرص و ...

بخدا منم یه ساله عقدم وضعم همینه من همیشه احترام نگه داشتم حتی جلو همه بهم توپیده باز صدام درنیومده ولی شما دقیقا شبیه جاریم شدین

خیلی اخلاقاش رو اعصابه کاش میشد فرار کنم از دستش هیچ محبتشم نمیخوام

مثلا چه توقعهایی داره؟؟خب شما بنظرم زیاد رفتوآمد نکن 

جاریم هرسال به هربهونه و مناسبتی براش هدیه میگیره برای خواهرشوهرمم همینظور یه امسال نگرفته نشستن انقد بدشو گفتن بعد تازه دیشب میگن اره من چندبار باهاش دعپادکردم که شوهرشم طرف منو گرفته انقد اینن زن بیچاره رو از خودشون روندن بازم توقعش میشه

میگه دیدم اش گرفته چرا برای من نیاورد میرن با شوهرش بیرون غذا میخورن چرا منو نمیبره

خوب خرج میکنه واسه خونواده باباش دست خالی نمیره و... و اینکه چون کمک مالی بهشون کرده توقع داره دست به سینش باشن