2777
2789

سلام عزیزان من به مدت ۸ماه اپیلاسیون رفتم ولی دردش که کمتر نمیشد هیچ بیشتر هم میشد،بعد دیگه نرفتم و شروع کردم به پودر نوره زدن(از عطاری گرفتم)کل خونه رو بو ور میداره و خودم هم بو میگیرم،درضمن چندین بار که زدم یه مقداری سوختم،روشش رو هم بلدم ولی می‌سوزم.حالا من موندم ژیلت که به هیچ وجه نمیخام بزنم،پودر هم که اینطوری،اپی هم شدیدأ درد داره،بچه ها لطفا یه کرم موبر بهم معرفی میکنید که خودتون یا اطرافیان استفاده کردید و خوب بوده براتون؟؟یا هر روشی که خودتون میدونید،خیلی برام مهمه،درضمن به دلایلی لیزر نمیشه کنم،ممنونم ازتون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر لطیفه؟از آرایشی ها بگیرم؟

بله پودر لطیفه

همه جا دارن سوپری هام دارن برو بگو پودر موبر لطیفه میخام جعبشم صورتی رنگه از همه مارکاش این مارک بیشتر با پوست من سازگاره 

البته نوره هم که عطاری بهت داده خواص زیادی داره اما برا ماها ک‌حساسیم همین لطیفه هم خوبه

بله پودر لطیفه همه جا دارن سوپری هام دارن برو بگو پودر موبر لطیفه میخام جعبشم صورتی رنگه از همه مار ...

عزیزم نکنه منظورت همون پودر تیز بره که بو داره؟؟صورتی رنگه پاکتش

عزیزم نکنه منظورت همون پودر تیز بره که بو داره؟؟صورتی رنگه پاکتش

مارکا با هم فرق دارن بگو برای پوست حساس

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
باشه،اخه روش همین لطیفه هم نوشته بود واسه همین پرسیدم ممنونم 

نه والا اون لطیفه ک‌من استفاده میکنم ک بو نداره حالا اگرم خواستی نمیدونم اینجا چجوریه ولی ایدی تلگرامتو بده تا فردا واست عکسشو بفرستم ولی نمیخاد کلا لطیفه همه جا هست جزو قدیمی ترین موبراست

نه والا اون لطیفه ک‌من استفاده میکنم ک بو نداره حالا اگرم خواستی نمیدونم اینجا چجوریه ولی ایدی تلگرا ...

همین که بو نداشته باشه برام کافیه فقط نحوه استفاده که یوقت نسوزم