2777
2789

یادم میوفته باهاش قهربودم آخرین بارندیدمش دارم دق میکنم ب امام حسین کاش میشددستشوبگیرم ب زاروزمین التماس کردم ک داداشم برگرده ولی نشددارم دق میکنم دیگ بخداکسیوندارم دردموباهاش تقسیم کنم💔🥀

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

خدارحمتش کنه و صبرت بده عزیزم جای ناراحتی همیشه واسش فاتحه بده و خیرات

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه روحش شاد  غصه نخور عزیزم براش قرآن بخون دعا کن

کاش میشدکاش میتونستم

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
خدانکنه درد داشته باشی هر وقت خواستی بیا با ما حرف بزن

میدونی میسوزم ازاین ک ندیدکش دستشونگرفتم میسوزم

خدا به دلت آرامش بده میفهممت 

آرامش نمونده دلم میخادخودموتیکه تیکه کنم ولی هیچ کاری ازم برنمیاد

میدونی میسوزم ازاین ک ندیدکش دستشونگرفتم میسوزم

عیبی نداره ازش بخواه به خوابت بیاد بغلت کنه

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
خدارحمتش کنه من براش فاتحه میخونم  اگه دلت خواست بگو چی شده یه خورده سبک میشی

بخاطرزنش خودکشی کردورفت کمادوروزپیش فوت شد