2777
2789
عنوان

خانواده شما هم اینطورین

185 بازدید | 18 پست

من کادر درمانم

اصلا هم شغلم رو دوست ندارم و نمیخوام ادامش بدم

همه تلاشم رو دارم میکنم عوضش کنم مهارت مختلف یاد میگیریم کتاب کنکور گرفتم برای کنکور مجدد و ....

کلا هر راهی بگین دارم میرم که مجبور نباشم اینو ادامه بدم

بعد حالا یه بیمارستان دیگه برای کار میتونم برم که اون خلوت تره و کارش سبک تره و دلم با اونجاست

اینجایی که هستم خیلی شلوغ تره چون مرکزه یه جورایی

بعد خانوادم میگن اینجایی که هستی خیلی بهتره چون شلوغه کلی چیز میز یاد میگیری و مخالفن جامو عوض کنم

یعنی اصلا ذره ای،حتی ذره ای زجری که من اینجا دارم میکشم براشون مهم نیست با اینکه میدونن چقدر دارم عذاب میکشم

خیلیی ناراحتم😭

ساکن سمنان💕نقاش چپ دست😁کاربری دست دو دوسته(همکلاسی قدیم دوست فعلی😁).

جا که عوض کنی راهش بهت دور میشه؟ 

مخالفت شون فقط بخاطر یادگرفتن نکات مختلف هست؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تلاشتو ادامه بده راهی که دوست داری رو برو

زندگی زندگیه خودته

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
جا که عوض کنی راهش بهت دور میشه؟ مخالفت شون فقط بخاطر یادگرفتن نکات مختلف هست؟

نه دور نمیشه

آره فقط به خاطر نکات و اینکه یه مقدار کمم حقوقم بیشتره اینجا

بعد اصلا براشون مهم نیست که سختمه دارم عذاب میکشم

چون علاقه ای به رشته ات نداری اینجوری میگی و دنبال مرکزی هستی که خلوت باشه. 

اما اگه علاقه مند بودی نه تنها از این حرفشون ناراحت نمیشدی، بلکه می پذیرفتی. 

چون به دست آوردن تجربه و آموزش خیلی به موفقیتت کمک می کنه. 

در نتیجه نه میشه از خانواده ات ایراد گرفت نه از شما

نه دور نمیشهآره فقط به خاطر نکات و اینکه یه مقدار کمم حقوقم بیشتره اینجابعد اصلا براشون مهم نیست که ...

جایی باش که ارامش روانی داشته باشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چون علاقه ای به رشته ات نداری اینجوری میگی و دنبال مرکزی هستی که خلوت باشه. اما اگه علاقه مند بودی ن ...

من دنبال تجربه نیستم چون اصلا ادامش نمیدم که تجربه بخواد به کارم بیاد

حرفم همینه دیگه میگم میدونم علاقه مند نیستم و حتی انقدر براشون مهم نیست که بگن باشه زجر نکش برو همونجایی که میخوای

والا نخواستم بگن نرو

حداقل اینو که میتونن بگن

به نظرم هر مدلی که خودت راحتی و احساس خوبی داری  پیش برو، تو به هرجایی برسی برای خودت رسیدی و به حال خانوادت فرقی نمیکنه ،درسته خانواده با سر افرازی تو سر افراز میشن با ناراحتیتم ناراحت ولی اول خودت و باید در اولویت بزاری نه خواسته و پیشنهادات دیگران خودت خوب دربارش فکر کن و خودت تصمیم بگیر

عه سنی نداری که از الان برگات بریزههرجا راحتی و دوست داری همونجا باشبه سنی رسیدی که برای زندگیت تصمی ...

آره تصمیم رو که خودم میگیرم

ولی قلبم از اینکه اصلا عذاب من براشون مهم نیست فقط این براشون مهمه که بیشتر یاد بگیرم و یه ذره حقوق بیشتر باشه خیلی شکست💔