2777
2789

من مرداد ماه آخرین پریودیم بود 

(بعد دیگه پریود نشدم)

بار اول یک هفته بعد از اینکه عقب انداختم آز خون دادم منفی بود 

بار دوم بعد از یک ماه آز دادم بازم منفی بود 

بین اینها چندین بار بی بی زدم اونم منفی بود

تصمیم گرفتم برم دکتر که یهو دیدم ای دل غافل عفونت گرفتم اونم عفونت قارچی 🥺 

دیگه برای دوتاشون باهم رفتم پیش ی متخصص خوب 

وقتی جواب ازمایشارو نشون دادم گفت باردار نیستی و رفتم اتاق سونوگرافی واژینال اومد سونوگرافی کرد و گفت کیست داری حالا بنظرتون امکان دارع باردار باشم آخه چند روزه نوک سینم ب شدت متورم شده و درد می‌کنه همه میگم علائم بارداریه  بنظرتون سونوگرافی واژینال جنین رو نشون میده ؟؟؟

عزیزم نیستی

اینم‌بخاطر تغییر هورمونه که سینه هات درد میکنه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واژینال واسه من شش هفته خورده ای نشون نداد هشت هفته نشون دادشکمی

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
قبلش آزمایش اینا دادی مثبت بود ؟

نه بی بی چک مثبت شد

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو