2777
2789

سلام دوستای خوبم 

من مدتی سرکار رفتم و به دلیل شرایطم و بچه ۲۰ ماهه دیگ نمیتونم بیرون کار کنم و سرمایه خیلی زیادی هم ندارم.تروخدا کمکم کنین که چیکار کنم که دستم تو جیب خودم باشه.

بنظرتون از بازار تهران جوراب عمده بخرم و بفروشم درآمدش می ارزه؟

کسی تجربشو داره کمکم کنه؟

ممنون میشم جوابمو بدین😍

خدایا شکرت.یا ضامن آهو تولدت بهترین معجزه بهم دادی😍👶
نه صرف نمیکنه واسه یه جوراب ۱۵ تومن هزینه ارسال بدهند میتونی لباس زیر بیار به اشناها بفروش

اره راست میگی هزینه پست الان خیلی بالا رفته

اخه لباس زیر هم چون سایزبندی داره باید سرمایه بالایی داشته باشم که از هر سایز چند رنگ و مدلشو داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوراب و برای این انتخاب کردم که سایز بندی نداره

و لباسیه که حتما باید بخریم و همه خانواده هم استفاده میکنن.مثلا گفتم سودم خیلی کم باشه مثلا هر جورابی ۵تومن فقط سود بگیرم.اگه کسی بخواد بخره چندتا بخره یا برای همسر و بچش هم بگیره که هزینه پست براش بصرفه باشه.

فقط عکس بزار  روسری و کیف هم خوبه

روسری هم خیلی خوبه یکی از دوستام شروع کرده و فروشش خیلی خوبه.میترسم نتونم باهاش رقابت کنم و اکثر اشناها خرید میکنن ازش

مرسی ک راهنماییم کردی