2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که میگم حسابی کارسازخ، من حالم خیلی بد بود سر حد مرگ رفتم ولی اینا خوب میکنه، بارهنگ بخر 1 قاشق مرباخوری بریز تو 1 لیوان آب 5 دقیقه بجوشه بعد ولرم شد 1 قاشق عسل بریز بخور هرروز، بخور جوش شیرین بده، هرروز 1 دونه آزیترومایسین 500 بخور، سرم شست و شو بگیر با سرنگ بینی و... بشور، آب میوه بخور، چای های گیاهی بخور، مدام آب نمک قرقره کن سرخ کردنی نخور استراحت کن، 

تا ۱۴ روز علائم مختلف میاد سراغت من سنگ میگذاشتم داغ داغ میشد بعد نصف لیوان سرکه سیب قطره قطره میریختم رو سنگه بخوار سرکه تنفس میکردم ینی بینیم و گلوم و نفسم و اینا باز میشد اکسیژن بهم میرسید حتما انجام بده

💖

من مرداد گرفتم مرگم رو با چشمم دیدم. نه می‌تونستم بخورم نه راه برم با دو تا بچه و شوهری که سرکار می‌رفت هرروز

داروهای مخصوص کرونا گرفتم و تو خونه از خودم مراقبت کردم. فقط آب و میوه می‌تونستم بخورم

برای سرفه هیچی مثل دستگاه بخور سرد جوابگو نیست. اگه داری یا اطرافیانت دارن حتما استفاده کن عین یه معجزه‌ست.

منم عین شمام فقط بدن درد هم دارم ،اسکن رفتین؟من نرفتم ،درسته میکن از هفته دوم بدتر میشه؟منکه قبول ندارم چون آدم بهتر میشه دلیلی نداره یهویی بدتر شه،منم دکتر کلی دارو داده خودمم یکسره دمنوش میخورم ،با لیمو عسل زنجبیل ،و گلاب میخورم فعلا همینا