2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ميخواستم بخرم بستگى داره نيو فيس ٩٠٠ و خورده اى

اونى كه من ميخواستم ٧٠٠ و خورده اى ولى حس كردم نسبت به پولش اونقدر با كلاس نيست البته ديگه با اين پولم ماشين با كلاس نميشه ديگه

من هم در آرزوى فرزندم اما نه به دلايل فيزيكى، به دليل اينكه اينجا فعلا جاى قشنگى نيست كه بخواهم فرزندى را به اين سرزمين هديه بدهم. بزرگترين فداكارى من براى فرزندم اين است كه با نياز مادر شدنم ميجنگم ...كاربر از سال ٩٥

خیلی لوکس نیست ولی با کلاس و مهمتر اینکه ژاپنیه ۷۰۰م ۹۰۰م 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
من ميخواستم بخرم بستگى داره نيو فيس ٩٠٠ و خورده اى اونى كه من ميخواستم ٧٠٠ و خورده اى ولى حس كردم ن ...

درضمن این بیوی شما هم منم به عنوان سرلوحه زندگیم قرار دادم چقدر قشنگ نوشتی

من یه پست گذاشتم راجب همین موضوع که اگه انتخاب با خودتون بود دلتون میخاست به این دنیا بیاید میدونی چی خنده دار بود همه اونا که گفته بودن نه بیوی چند هفته تا تولد  زده بودن و حامله بودن

آگه قیمتی بخوای  حساب کنی آره هست عزیزم. دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم هم قیمت خونه ما باشه😉😉😉

ماشین یه بنده خدایی میخاستم ببینم در چه حدیه اخه خودم ماشینارو نمیشناسم

نوش این قیمت یا دست دومش؟

دقیق نمیدونم اخه قدیم داره و جدید، 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
تشکر درضمن این بیوی شما هم منم به عنوان سرلوحه زندگیم قرار دادم چقدر قشنگ نوشتی من یه پست گذاشتم ر ...

خيليا كلا متوجه نيستن خيليا در برابر حرف منطقى مقاومت ميكنن اولى رو ميشه فهموند دومى رو نه

آنكس كه نداند و بداند كه نداند لنگان خرك خويش به منزل برساند

اين مرضوع خيلى خيلى دغدغم بود ولى ديگه خيلى وقته بيخيال شدم 

هم اسم هم هستيم

من هم در آرزوى فرزندم اما نه به دلايل فيزيكى، به دليل اينكه اينجا فعلا جاى قشنگى نيست كه بخواهم فرزندى را به اين سرزمين هديه بدهم. بزرگترين فداكارى من براى فرزندم اين است كه با نياز مادر شدنم ميجنگم ...كاربر از سال ٩٥