2777
2789
عنوان

دوراهی ک هرکدوم ی مشکله .....

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن بگو هر کی هم دنبالم راه بیوفته تو تو دلمی تو رو دوست دارم هیچ مشکلی پیش نمیاد بگو تو مگه منو دوست نداری چرا میخوای جلو پیشرفتمو بگیری پس حتما دوسم نداری دیگ از این روش برو جلو 

چقد زود ازدواج کردی 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

من مشاور نیستم فقط نظرمو بهت میگم

من اگه جای تو بودم درس رو انتخاب میکردم 

نه به این دلیل که درس بهتره و آینده داره بلکه به این دلیل که پسری که اینقدر احمقانه کودن و گاگول طور فکر میکنه هیچوقت نمیتونه یه آدم مثل من با این سطح تفکر رو خوشبخت کنه و یه طلاق رو ازنطفه خفه میکردم

علاوه بر این من هیچ چیز و هیچ کس رو به عشق قلبی و تخصصی که دارم ترجیح نمیدم چون اون تخصصمه که به من ارزش میده نه نامزدی به این احمقی 

البته همه چیز بستگی به شخصیت خودت و طرز تفکراتت داره

تاپیکامو نخون  
من گیجم میخام فقط شماها نظر بدین 

من نظرمو بهت گفتم 

نباید گیج باشی زندگی توعه 

ترجیح آدما باهم فرق داره خوب فکر کن ببین میتونی با همچین احمقی زندگی کنی و خوشبخت بشی یا نه

تاپیکامو نخون  
تازه بیس سالشه  میگم حتما بخاطر سن کمشه ک اینطور فکرا می‌کنه

نکن عزیز دلم...

این آدم آدم زندگی نیس 

نمیشه بهش تکیه کرد 

شرایط زندگیت مث شرایط زندگی عزیز ترین کسمه بخدا مث مرگه زندگی با این جور افراد اونم این که اینقد سنش کمه 

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
چرا ؟؟

ببین عزیزدلم 

اول این که تمام تلاشت رو بکن ببین قبول میکنه یا نه

بعد اگه قبول نکرد بشین با خودت فکر کن ببین چند چندی

درس خوندن و آینده شغلیتو بیشتر دوس داری یا نامزدتو؟خوب فکراتو بکن بعد یک تصمیم عاقلانه بگیر

اشتباه کردی حالا اشکال نداره تا عروسی صبر کن بزرگ بشین  بابات هیچی بهش نمیگه؟

بابامم میگه تا وقتی ک خونه ی منه باید بخونه 

فعلا هم میگه بزار بره در خواست طلاق بده 

ب منم میگه پیام بدی بهش من میدونم و تو😬😐

بابامم میگه تا وقتی ک خونه ی منه باید بخونه  فعلا هم میگه بزار بره در خواست طلاق بده  ب ...

به حرف بابات گوش کن تا درست هم تموم نشده نرو خونه اون بزار عقلش بیاد سر جاش الان کلش باد داره فک می‌کنه زن گرفته چ خبره

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️