2777
2789
عنوان

ساعت خوب کجا بخرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 28 پست
پیجش رو توی اینستاگرام ببین اشتباهی گفتم سایت  کاترپیلار عسلویه ..... جنس هاش اصل هست من ...

ممنون عزیزم

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

من ی معازه خوب میشناسم تو شهر مادرم اینا کلا هم زیباست هم جنسشون عالیه اما قیمتا بالاست یکو خورده ای دوتومن تا بالا.من معتاد ساعتم نباشه انگار یچیزی گم کردم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ها نظراتشون کمه😕

وقتی زدی ساعت تو دیجی کالا بزن رو قسمت پر فروش اونا رو نیگا کن

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
من ی معازه خوب میشناسم تو شهر مادرم اینا کلا هم زیباست هم جنسشون عالیه اما قیمتا بالاست یکو خورده ای ...

چه شهری؟

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
کجا میخرید

اگه مشهدی ادرس بدم بری ازونجا بگیری کلا اون خیابون مال ساعت فروشی

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
چه شهری؟

قزوینن مامانم اینا.معازه ام تو خیام هست

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من ی معازه خوب میشناسم تو شهر مادرم اینا کلا هم زیباست هم جنسشون عالیه اما قیمتا بالاست یکو خورده ای ...

دقیقا منم همینم 

کلا من زیاد گوشیمو در نمیارم بخصوص جاهای شلوغ تو کیفم واسه همین ساعت واقعا بخش جدا نشدنی از منه

پیجش رو توی اینستاگرام ببین اشتباهی گفتم سایت  کاترپیلار عسلویه ..... جنس هاش اصل هست من ...

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ممنون عزیزم

عکس پیجش رو فرستادم واست

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
دقیقا منم همینم  کلا من زیاد گوشیمو در نمیارم بخصوص جاهای شلوغ تو کیفم واسه همین ساعت واقعا بخ ...

دقیقا اصلا گوشیم همش تو کیفه