2777
2789
عنوان

کیا به علم فنگ شویی اعتقاد دارن

1934 بازدید | 18 پست

انجام میدین کارهایی که فنگ شویی میگه؟ از تجربه هاتون بگید. 

من که از وقتی دکور خونم تغییر دادم روحیه ام بهتر شده روزیمون بیشتر شده خداروشکر 

وزن شروع ۷۵ وزن هدف۶۵....تاریخ شروع۱۰/۱۱ گروه نارنجی.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فنگگ‌شویی چیزخوبیست انرژی منفی ازت دورمیکنه🤪

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

من اعتقاد ندارم به نظرم ما علم فنگشویی نداریم و چندتا علم از هرکودوم یکمشو جمع کردن شده فنگشویی اونم تازه وسایلایی که میگنو هم قبول ندارم 

ما فنگشویی کردیم دقیقا بعدش مامانم تصادف کرد و خالمم اوضاع سلامتیش بهم ریخت برای خودمم هیچ تاثیری نداشت 

چک هم کردیم مشکلی نبود 

من استادم ترم پیش خیلی تعریف کردن 

مبخواستم مطالعش کنم منتها فرصت نشد فقط گل های خشک شده رو جمع کردم خیلی خوب شد حس وحالم 

پبج اینستا معرفی کردن 

گفتن ازنت چیزی نیست :/ 

شما رفرنس داری ؟ 

شما چه چیزایی رعایت میکنید؟

گل خشک شده تو خونه نگه ندارید

مثلا شاخه گل که میزارن خشک بشه

آکواریوم داشتم فروختم به شدت بدیمن بود

هرچند شوهرم هنو ادم نشده😅.همین چند روز پیشم داشتم جدا میشدم ولی هی درست میشه😐.ولی به لحاظ مالی واقعا غنی شدیم.بحث و جنجال همه جا هست حالا با فنگ شویی یا بدون اون.ولی واقعا بهتر از قبل شدیم

تابلو کوروش و همسرش تو یه موقعیت خاص از خونه.یعنی پشت به نور

کاکتوس رو تو خونه نگه نمیدارم.بیرون در

و خیلی چیزای دگ

❤خدایا شکرت