2777
2789
عنوان

با ۴۰۰ تومن چی بخرم؟

516 بازدید | 56 پست

فرقی نمیکنه چی باشه فقط یچیزی با این قیمت

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار ؟

میلیون؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
هزار ؟ میلیون؟

۴۰۰ هزار تومن

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

ی سرم مو و ی شامپو خوب 😑

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
سکه پارسیان  

چه جالب دو تا سکه پشت سر هم😅