2777
2789
عنوان

چهلم پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا روسری مشکی نپوشید با روسری قرمز اصلاح کرده و موی رنگ شده 

ناراحت نباش بنظرم قبل از اینکه به شما توهین کنه به شخصیت خودش توهین کرده وبی شخصیتی خودشو به نمایش گذاشته

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
نمیدونم فک کنم به من خندید چون قبر پدرم و بغل کردم سرم و گذاشتم رو قبرش بلند گریه میکردم 

شاید هنوز عزیزی از دست نداده ونمیدونه چه احساسی داشتی ولی کارش درست نبوده 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
چقدر کینه ای ؟ کاشکی یه نفر بهش تذکر میداد ، حداقل حرمت صاحب عزارو نگه داره . 

بهش تذکر دادن ولی کار خودشو ادامه میده پدرم جون بود 57 سالش بود ی خواهر ده ساله دارم و ی برادر سه ساله دلم انقدر پره گاهی اوقات میگم کاش من ازدواج میکردم بعد این اتفاق می افتاد😭

اصلا روسری مشکی نپوشید با روسری قرمز اصلاح کرده و موی رنگ شده 

ده روز پیش برادر جوانم فوت کرد ...زن اون یکی داداشم با ناخن های لاک زده البته مشکي ، کفش پاشنه ده سانتی ، لباس های براق و چه قر و عشوه هایی ...منم دلم شکست

بهش تذکر دادن ولی کار خودشو ادامه میده پدرم جون بود 57 سالش بود ی خواهر ده ساله دارم و ی برادر سه سا ...

وای خدا چقدر پدرتون جوون بودن .‌الهی بگردم برای خواهر و برادرت ، کوچیکن .‌ خودتون چند سالتونه ؟ علت فوت پدرتون چی بود عزیزم ؟