2777
2789
عنوان

با زندگی که رو هوا هست چکار کنم؟

198 بازدید | 9 پست

سلام

مدتی هست متوجه شدم همسرم با زن های زیادی در ارتباطه

بشدت دنبال فیلم و عکس های ناجوره و معلومه خیلی وقته درگیر اینچیزاست 

چندبار مستقیم و غیر مستقیم ازش سوال کردم انقدر بد برخورد کرد و کتکم زد که پشیمون شدم.

به حدی خودش رو مظلوم گرفته و بی گناه جلوه میده که باورم نمیشه این آدم با این ظاهر موجه درگیر این همه فساد اخلاقیه

دلم با این زندگی نیست 

ناخودآگاه دارم نقش یه همسر مهربون و عاشق بازی میکنم ولی از خودم و اون نفرت دارم 

انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده ، خیلی خسته هستم

اگر به خانواده ها بگم هیچکس باور نمیکنه ، یعنی انقدر پاک و معصوم بازی درآورده که واسه همه مثل پیغمبره 

بیش از حد دارم به خودکشی فکر میکنم 

با روانشناس هم یک جلسه صحبت کردم ولی بیفایدست کار خاصی واسم نکرد ایده های پیش پا افتاده داشت .

کسی نیست دل طوفانیمو آروم کنه 

خیلی خسته ام خیلی 

اگه دنبال این چیزهاست  مدرک گیر بیار بزار جلوش تا نتونه بزنه زیرش

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوری وانمود کن با یه نفر وارد رابطه شدی

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
من آرزومه جدا شم ولی اسقلال مالی ندارم هرچند پدر و مادر هستن اما خیلی سختمه بخوام غصه و ناراحتیشونو ...

منم خونه بابام هستم استقلال مالی هم هیچی ندارم دوتا بچه هم دارم ولی حقمومو میگیرم براسون جبران میکنم