بچه ها من دکتری قبول شدم همسرم راضی نبود برم ثبت نام کنم میگفت از بچه ها وخونه میزنی بچه ها اذیت میشنمنم گفتم نه نمیزارم صدمه ببینن با رتبه ۱۰ دانشگاه خیلی خوبی قبول شدم از وقتی ثبت نام کردم بچه ها رو تحت فشار گذاشته گفته حق ندارین با مادرتون حرف بزنین پسرم ۴ سالشه وقتی شوهرم خونه ست از ترسش نمیتونه بیاد بغلم انقدر که بچه رو تهدید کرده لطفا خواهرانه بگین چیکار کنم برم انصراف بدم؟😞 کلی حرف زدم باهاش و با حرف زدم اروم نشد
گفت اگه شما رو دوست داشت ولتون نمیکرد بره دانشگاه پسرم ۴ سالشه و خیلی باباشو دوست داره دخترم بزرگه خ ...
عزیزم در طول روز که خونه نیس توام با پسرت با زبون بچگونه صحبت کن بگو همه باید درس بخونن مثل ابجیت که مدرسه میره و توام چندسال دیگه میری مدرسه منم دارم درس میخونم تا ارتقا شغلی بدم و فردا پس فردا که بزرگ شدی بهم افتخار کنی
بگو عزیزم خیلی ممنون که نمیزاری بچه ها اذیتم کنن و مانع درس خوندنم بشن، ببین چطور ورق برمیگرده و میفرستشون رو سرت😐😂
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عزیزم دلچرکین نشو چون الان از کار بیکار شده بابت این عصبیه .. تو به درست ادامه بده مطمن باش کوتاه میاد الان بیکاره وقت زیاد داره مطمن باش کار پیدا کنه دیگه حساسیتش کم میشه چون خودش خسته و کوفته از سرکار میرسه خونه دیگه حوصله بازی کردن با بچه هارو نداره میفرسته بغل خودت