2777
2789
عنوان

شهوهرم نمیزاره بچه هام بیان سمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 56 پست
گفت اگه شما رو دوست داشت ولتون نمیکرد بره دانشگاه پسرم ۴ سالشه و خیلی باباشو دوست داره دخترم بزرگه خ ...

عزیزم در طول روز که خونه نیس توام با پسرت با زبون بچگونه صحبت کن بگو همه باید درس بخونن مثل ابجیت که مدرسه میره و توام چندسال دیگه میری مدرسه منم دارم درس میخونم تا ارتقا شغلی بدم و فردا پس فردا که بزرگ شدی بهم افتخار کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی آفرین  شوهرت چه آدم روانیه واقعا زنا چقدر تو ایران بدبختن اجازه پیشرف ندارن😕 ، هرگز انصر ...

اگه بدونی شیرینی قبولیمو چطور تلخم کرده

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد
پس حسادت میکنه یه کاری کن حسادتش بخوابه الکی ازش تعریف کن یه جوری هندونه بذار زیر بغلش که اره تو ...

میگه تا انصراف ندی حق نداری بری طرف بچه های من

بگو عزیزم خیلی ممنون که نمیزاری بچه ها اذیتم کنن و مانع درس خوندنم بشن، ببین چطور ورق برمیگرده و میفرستشون رو سرت😐😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اگه بدونی شیرینی قبولیمو چطور تلخم کرده

عزیزم دلچرکین نشو چون الان از کار بیکار شده بابت این عصبیه .. تو به درست ادامه بده مطمن باش کوتاه میاد الان بیکاره وقت زیاد داره مطمن باش کار پیدا کنه دیگه حساسیتش کم میشه چون خودش خسته و کوفته از سرکار میرسه خونه دیگه حوصله بازی کردن با بچه هارو نداره میفرسته بغل خودت

گلم در طول روز بچه هاتو بغل کن ببوس شب که همسرت اومد خودتو بیخیال نشون بده ازشم تشکر کن که بچه هارو ...

بدیش اینا کلا خونه ست عزیزم کارش عسلویه بود قرار دادی کار میکرد دیگه تمدید نکرد سختی کارش زیاد بود

[QUOTE=214305445]یعنی من دکترا قبول بشم خدا رو بند نیستم شوهر کیلو چنده[/QUOTمادر که بشی دیگه بنده ب ...

من مادر دوتا بچه ۱۱ و ۸ سالم🥰♥️

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
الان دخترت به حرف باباشه يا نه؟اون مياد سمتت ؟

دخترم کم و بیش اره خیلی راحت نیست اما میاد حرف میزنه پسرم کلا نمیاد.میگه بابا دعوام میکنه

بگو عزیزم خیلی ممنون که نمیزاری بچه ها اذیتم کنن و مانع درس خوندنم بشن، ببین چطور ورق برمیگرده و میف ...

اره اینم فکر خوبیه میترسم پسرم ازم سرد شه