2777
2789
عنوان

شهوهرم نمیزاره بچه هام بیان سمتم

2258 بازدید | 56 پست

بچه ها من دکتری قبول شدم همسرم راضی نبود برم ثبت نام کنم میگفت از بچه ها وخونه میزنی بچه ها اذیت میشنمنم گفتم نه نمیزارم صدمه ببینن با رتبه ۱۰ دانشگاه خیلی خوبی قبول شدم از وقتی ثبت نام کردم بچه ها رو تحت فشار گذاشته گفته حق ندارین با مادرتون حرف بزنین پسرم ۴ سالشه وقتی شوهرم خونه ست از ترسش نمیتونه بیاد بغلم انقدر که بچه رو تهدید کرده لطفا خواهرانه بگین چیکار کنم برم انصراف بدم؟😞 کلی حرف زدم باهاش و با حرف زدم اروم نشد

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به هیچ عنوان این فرصت طلای رو از خودت نگیر

شوهرت میخواد تو تا اخر عمر بشینی به خانه داری و بچه داری

یه مدت پا پیچش نشو خودش خوب میشه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

مگه از صبح تا شب خونه است كه نزاره بچه ها بيان سمتت؟خودش نميدونه كه روزها بچه ها با شما هستن؟

البته به نظرم شما هم حساسيت نشون نده بچه ها رو بفرست سمت شوهرت يه جوري نقش بازي كن كه خوشحالتر و ازادتري و راحتتر به درست ميرسي تازه ممنونش هم باش اينجوري ميبينه تيرش به سنگ خورده بچه ها رو اويزون خودت ميكنه كه دستت بسته بشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
دیگه نه توضیح بده نه کار خاصی کن  آروم کار خودت رو بکن  کم کم کوتاه میاد  الان حسو ...

اخه دلم برای بچه هام تنگ میشه حق ندارن بیان بغلم یا حرف بزنن 😭😭😭

بچه ها مادری میخان که بهش افتخار کنن پس دکتری رو ادامه بده امیدوارم یه شغل خیلی خیلی خوب گیرت بیاد&n ...

شاغلم عزیز دلم شوهرم لج کرده دلم برای بچه هام کبابه