2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب کشی یا دمی🤔 

دمی هروقت ابش خشک شد

اب کشی .ابکش که کردی یکم بخارکردبزا

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ                                           من یک زن باموی پریشانم به موی من عادت کن

آبی تو برنج نباشه 

اگه آبدار دمش کنی خمیر میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کته

ابش که خشک شد وبخارکرد بزار 

بخارحتما بکنه وگرنه دم نمیکشه 

اب داشت نزاریا خمیرمیشه

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ                                           من یک زن باموی پریشانم به موی من عادت کن
ابش که خشک شد وبخارکرد بزار  بخارحتما بکنه وگرنه دم نمیکشه  اب داشت نزاریا خمیرمیشه

اهان باشه مرسی😂😂 بعد میگم کی باید لبه هاشو بیارم بالا مثه تپه کنم؟😂

کته میخوام درس کنم بزارم اب خشک شه بعد دم کنی بزارم؟

اره عزیزم

البته برنجتو مطمین باش که به اندازه جوشیده و موقع دم کردنشه...خیلی دون و سفت نباشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اهان باشه مرسی😂😂 بعد میگم کی باید لبه هاشو بیارم بالا مثه تپه کنم؟😂

ابش کم شد بیار بالا