2777
2789

من از اول شیاف داشتم هنوزم دارم استفاده میکنم

چقد زود قطع کرد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من از اول شیاف داشتم هنوزم دارم استفاده میکنم چقد زود قطع کرد

منم از روز اول شیاف دارم شب یکی روزه یکی قرص استرادیول هر ۱۲ساعت قرص ااس هم شبی ۲تا با فلیک اسید برا شمام همینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از روز اول شیاف دارم شب یکی روزه یکی قرص استرادیول هر ۱۲ساعت قرص ااس هم شبی ۲تا با فلیک اسید برا ...

من روزی یدونه شیاف  اسپرین  امپول انوکسا و یدونه فولیک اسید

داروها واسه هر کسی فرق میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من روزی یدونه شیاف  اسپرین  امپول انوکسا و یدونه فولیک اسید داروها واسه هر کسی فرق میکنه

منم از اول انتقال امپول انوکسا زدم تا هفته ۱۰ پس شیاف هم کار امپول میکنه 

منم از اول انتقال امپول انوکسا زدم تا هفته ۱۰ پس شیاف هم کار امپول میکنه 

۱۰ هفته قطع کرد انوکسا رو؟

اره شیافم تقریبا مثل امپوله

اره تا ۱۰ هفته زدم از روز انتقال 

من هنوز میزنم دکتر گفته فعلا باید بزنی الان چند هفته ای؟

من داخل ۱۱هفته هستم ۱۲هفته برام غربالگری اول نوشته 

به سلامتی