2777
2789
عنوان

جمعه ها تست میگیرند؟

98 بازدید | 18 پست

سلام جمعه ها تست کرونا میگیرند تو شهرتون؟

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

سلام گلم میشه لطفا لطف کنی و لایک کنی تا بتونم کالای دلخواهم رو رایگان دریافت کنم بخدا بیشتر از یک دقیقه وقتت رو نمیگیره 

خانما لطفا لایک کنید اگه لایک کردید بهم بگید براتون ۱۰۰ تا صلوات میفرستم🌹مرسی عزیزان 

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=570181 

لینک رو کپی کنید اول و بعدش هم داخل مرورگر تون وارد کنید🙏 

بخدا واسه خودم نیست واسه ی بچه نیازمنده که بهش نیاز داره بخدا میخوام یجوری آرزوش رو براورده کنم

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 

ممنون

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
سلام گلم میشه لطفا لطف کنی و لایک کنی تا بتونم کالای دلخواهم رو رایگان دریافت کنم بخدا بیشتر از یک د ...

نه😒😒😒😒😒

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
چه علامتی داری؟

علائم منظورته؟ سرفه و تنگی نفس

نه😒😒😒😒😒

شماره واسه این هستش گلم که کد واست ارسال بشه و بتونی بری داخل برنامه و رای بدی😢💔

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!
بله چند روزه سرما خوردی؟ از اول این علامتها رو داشتی؟ علایم جمع علامته دیگه

از یکشنبه

نه اول مثل سرماخوردگی بود با گلو درد شروع شد 

بعد بینیم کیپ شد. دکترم دوتا سرم نوشت ولی خوب نشدم

از یکشنبه نه اول مثل سرماخوردگی بود با گلو درد شروع شد  بعد بینیم کیپ شد. دکترم دوتا سرم نوشت ...

آخه منم از یکشنبه سرماخوردم آبریزش و گرفتگی بینی و گلودرد 

الان بهترم فقط یه کوچوله سرفه و گرفتگی بینی دارم،یعنی احتمال داره کرونا باشه؟

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
شماره واسه این هستش گلم که کد واست ارسال بشه و بتونی بری داخل برنامه و رای بدی😢💔

😒😒😒😒

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
😒😒😒😒

چیه گلم نمیخوای رای بدی خوب بگو نمیدم چرا دل میشکنی😢💔بازم ممنونم ازتون بابت وقتی که گذاشتی

چیه گلم نمیخوای رای بدی خوب بگو نمیدم چرا دل میشکنی😢💔بازم ممنونم ازتون بابت وقتی که گذاشتی

دل شکستن ! عجب