2777
2789

اخ گفتی........ منم همش خودمو سرزنش میکنم بعد میگن عیبی نداره بالاخره تجربه بدست اوردم دو روز اروم میشم بعد باز شروع میشه اخه زندگیمو تحت تاثیر قرار داد

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام خودت رو ببخش بگو من مسئول همه کارام هستم خودمو دوست دارم و متلسفم که این اتفاقات افتاده اینو گفتنی حس خوبی دارم و اینو بدون هر اتفاقی افتاده برای رشد شخصیت تو بوده اگر علاقه داری کتاب ملت عشق رو بخون واقعا برای رشد شخصیتت معرکست

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

البته اینم بگم من درست یا غلط رابطمو با همههههه محدود کردم چون واقعا ساعت ها شبو روز ذهنمو درگیر خودشون میکنن با حرفا و‌رفتاراشون بیشتر برای خودم این کارو میکنم که انقدر آسیب نبینم

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
🥺چند وقت باهم بودین 

دوران دبیرستان اول ازش خوشم میومد بعد که یخورده عاقل شدم فهمیدم دارم راهو اشتباه میرم دیپلمات که گرفتم اومدم گفتم که تموم کنیم اومد در خونمون ابروریزی کرد ز زدم۱۱۰و......... خدا رو شکر ازدواج کرد یکبارم با پیام تهدید به اسید پاشی کرد از شانس گندم دست مامانم خورد پیام پاک شد بخاطره اون رشته میکاپ مو نصفه ول کردمو.......... 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....