2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی توان ندارم پاشم کارای شخصیمو انجام بدم اخه مشکل روحی ندارم واقعااااا تنهام 

ببین میفهمم بخدا میگم منم تجربش کردم مشکل روحی هم اینجوری نیس که یهو ادم خل و چل شه یا چیز خاصی دیده بشه ازش  همین که حس میکنی مودت اومده پایین حالت بده برو پیش روانشناس اصلا حرف بزن راهکار بگیر به این فکر نکن که من مشکل خاصی ندارم چرا برم اصلا 

این مشکلی که برات پیش اومده خیلی عادی و رایجه ادما حس هاشون یکیه اما تو موقعیت های مختلف تجربش میکنن

دقیقا این بیحوصلگیه و افسردگی مثل سرماخوردگی هم رایجه حالا اگه مودت بیاد پایین و زیاد ادامه پیدا کنه میشه افسردگی دلایلشم مختلفه 

ببین میفهمم بخدا میگم منم تجربش کردم مشکل روحی هم اینجوری نیس که یهو ادم خل و چل شه یا چیز خاصی دیده ...

مرسی از توضیحات کاملت دورت بگردم ♥️

نمیدونم شاید حق با توعه

من منتظر ی ادمم بیاد تو زندکیم معجره کنه حالم خوب شه ک اشتباهه

چ کاری ار دستم برمیاد وقتی هیچکسو ندارم؟ من الان حضور یکیو میخام وقتی نیست باید چیکارکنم؟

چرا وارد رابطع نمیشی

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
گفتم ک از ادمای دو‌سه روزه خسته شدم  هر کسیم بخاد بیاد ی مدت هست و تموم میشه

ببین اصلا راهکار درستی اخه نیس که بهت بگن وارد رابطه شی اره اینم به نوبه ی خودش راهکاره ها تا یه مدتی هم جواب میاه اتفاقا 

منتها موندنی نیستن بعد یه مدتی ۹۰ درصدشون میرن به سلامت یا خودشونو بهت میچسبونن در نهایت تویی و خشمایی که برات میمونه که چرا من اینجوریم چرا گذاشتم دست بزنه بهم و و و

اینجوری درست نمیشه مگر اینکه پیشرفت خودتو ببینی از الانم شروع کنی شاید تا چندین ماه اذیت شی اما وقتی میوفتی رو دور موفقیت یهو میکشی بالا 

درست میشه فقط اصلا با این قضیه کنار نیا زیادم خودخوری نکن عذاب وجدان اینم نداشته باش که چرا من اینجوریم چرا اونجوریم چون وقتی میخوای یه کاری انجام بدی و یکم پشت گوش بندازی این فکرا باهاش میاد حتی بدتر به بقیه هم گیر میدی مقصر میدونیشون اینا تجربه ی منه گفتم شاید کمکت کنه