2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس نیست بفهمه منو حرفامو بفهمه حتی کسی نیست بتونم باهاش حرفای دلمو برنم کسی ک دلم بهش خوش باش ...

درسته‌ .

حالا که این حس رو داری باید چیکار کنی پس؟

زانوی غم بغل بگیری یا چی

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
دیگ حوصله سر کار رفتنم ندارم

ببین همه تجربه میکنن این حسو یه مدت مود ادما میاد پایین میگن با ورزش شدید که ضربان قلبو ببره بالا یا پیاده روی اوضاع روحیتون عوض میشه میدونم حو۱له نداری اتفاقا منم اینطوری زیاد میشم اما هرچقدر بیشتر تو لین حالت بمونی به همون اندازه اذیتت میکنه درست نمیشه باهاش کنار نیا 

اگه میخوای غر بزن اما کارتو انجام بده با این حال اگه بازم اصلا اصلا نتونستی و تمام تلاشتو کردی برو پیش یه روانشناس بهت قرص ضد افسردگی با دوز کم بده یه مدت بخوری شاید بهتر شدی 

درسته‌ . حالا که این حس رو داری باید چیکار کنی پس؟ زانوی غم بغل بگیری یا چی

چ کاری ار دستم برمیاد وقتی هیچکسو ندارم؟

من الان حضور یکیو میخام

وقتی نیست باید چیکارکنم؟

ببین همه تجربه میکنن این حسو یه مدت مود ادما میاد پایین میگن با ورزش شدید که ضربان قلبو ببره بالا یا ...

حتی توان ندارم پاشم کارای شخصیمو انجام بدم

اخه مشکل روحی ندارم

واقعااااا تنهام